Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Adobe Acrobat... je to moloch jak se patří. Koupil jsem si ho jen jednou, a za nic na světě bych ho…
nandit 03.05.2023 23:26
nandit
Takže... Tu kobilu jsem osedlal... :-) První soubor kobila.pdf jsem přímo editoval v Infix PDF Edito… nový
nandit 07.05.2023 16:32
nandit
jak muze byt umela inteligence tak tupa a duchodcovsky uzvanene odpovidat na 13 let stary dotaz? pan… poslední
brum brum 07.05.2023 16:45
brum brum

Adobe Acrobat... je to moloch jak se patří. Koupil jsem si ho jen jednou, a za nic na světě bych ho už znova nenainstaloval, o použití nemluvě. Zaneřádí ti počítač tak, že se ho horkotěžko zbavíš. Proto já osobně nedám připustit na licencovaný Infix PDF Editor. Je svižný, nenáročný (na místo na disku i na obsluhu), jednoduchý, a umí vše, co potřebuji. :beer:

Upravit se dá vše, co je text a má příponu .pdf. I když je to jako fotka (např. .jpg), či je oskenováno mizerně. Pravda, až po trocha "kouzlení". Ovšem, když je to zamčené od autora, či je tam zakázána editace, tak přímo nikoliv - musí se udělat kopie s jiným názvem (nejlépe znovuvytištěním otevřeného souboru do pdf).
To jsou věci, že? :-p

Takže...
Tu kobilu jsem osedlal... :-)
První soubor kobila.pdf jsem přímo editoval v Infix PDF Editoru a pak uložil. Jde i nadále v pohodě editovat v PDF editoru.
Druhý soubor kobila2.pdf jsem po editování v Infix PDF Editoru "vytisknul" na virtuální tiskárně (tj. "Vytvořit soubor .PDF"). Ten již editovat přímo nejde; buď prvně by se musel text na snímku převést pomocí OCR do "čitelné" podoby a pak by se to dalo editovat v Infix PDF Editoru, anebo to otevřít přímo ve Wordu, který standardně umožňuje otevírání souborů .pdf : Soubor -> Otevřít -> Procházet -> (zvolit filtr "Všechny soubory (*.*)" -> vybrat soubor *.pdf -> automaticky dojde k překonvertování do editovatelné podoby ve Wordu. 8-)

jak muze byt umela inteligence tak tupa a duchodcovsky uzvanene odpovidat na 13 let stary dotaz?
pane, minule tu po vasem naletu zustala hromada nic neresicich blabolu, taky na stare dotazy.
mejte trochu soudnosti a ty hlouposti si nechte do vaseho klubu duchodcu.
neni zac.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru