Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výměna zvuku ve videosouboru

Ahoj
potřeboval bych vyměnit anglický zvuk ve videosouboru za český. Mám Simpsonovi s dobrým obrazem /divx3 stereo zvuk,anglicky/ a Simpsonovi hrozné grabované z české televize /první 4série/ pak už je to lepší. Je to dix5+ mono zvuk. Máte někdo představu jak to co nejjednodušeji a nejrychleji provést ? Pochopitelně lepší verze má jinou velikost /není osekán začátek -znělka +titulky/. Předpokládám by to šlo ve virtual dubu.

Potřeboval bych poradit sw a nastínit postup. Možná by šlo nějak přiložit ten český zvuk a přehrávat to v nějakém chytrém přehrávači co umí druhou stopu a vyřešit nějak mezeru na začátku.

Díky

Předmět Autor Datum
No, zatím jsem to sám nikdy nezkoušel, ale taky budu.. ale čistě teoreticky mě napadá prostě ve VDub… nový
ApoCalypse 21.03.2006 16:20
ApoCalypse
VirtualDubMod. nový
MaSo 21.03.2006 16:41
MaSo
Dělal jsem to jednou v tomto programu. Bylo to zřejmě nějak takto: otevřel video, pak Streams > Stre… nový
siberian 21.03.2006 17:14
siberian
Lama řešení: Tu anglickou verzi pustit třeba ve Media player klasik a tu českou v BSPlayeru. V Media… nový
Mirek 21.03.2006 19:13
Mirek
Takhle to resi clovek s IQ 106 - 108, ostatni s vyssim IQ to resi VirtualDubModem.:-D poslední
MaSo 21.03.2006 23:57
MaSo

No, zatím jsem to sám nikdy nezkoušel, ale taky budu.. ale čistě teoreticky mě napadá prostě ve VDubu odseparovat z obou audiostopy do wavu, v libovolném wav editoru je položit přes sebe (a pochopitelně napasovat), uložit výsledek a přilepit ho zpátky k videu (které pochopitelně půjde pouze direct stream copy). Možná tu někdo přijde na elegantnější způsob all-in-one, ale tohle mě napadlo asi po půl minutě přemýšlení.. jo, horší je, že už mě nic nenapadá na automatizaci celého procesu, tam se obávám nezdaru..

Dělal jsem to jednou v tomto programu. Bylo to zřejmě nějak takto: otevřel video, pak Streams > Stream list, tady jsem novou stopu přidal přes Add, původní stopu disabnul a tu novou hodil nahoru (to asi není potřeba, ale člověk nikdy neví). Pak už jenom Save as..., video mode Direct Stream Copy (ať to netrvá sto let) a voalá... (za škody způsobené tímto postupem autor neručí :-D)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru