Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Úroveň herní poradny ...

Dobrý den.
Založil jsem toto téma z důvodu, že herní poradna je naprosto nepoužitelná.Nikdo tam neporadí a když už jo, tak se to stejně nikdy nevyřeší.Je teda pravda, že ulevila PC poradně od dotazů, který tady nikdo neměl náladu řešit.

Já sem 26.9 položil dotaz "64bit win7 - kompatibilita s některými staršími hrami" a jediné čeho jsem se dočkal, je jeden ubohý koment "mafia 1 mi na 64 bit 7 jede ostatni nevim...".

Dotaz zde :
http://hry.poradna.net/q/view/10124-64bit-win7-kom patibilita-s-nekterymi-starsimi-hrami

Takže opravdu nechápu, jaký smysl má ta poradna(kromě toho, že teda ulevila PC poradně).

Změna kategorie, původně: Pokec (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nedokážu posoudit úroveň her, protože tam nechodím. Už ale z primárního ranku této odnože Poradny so…
mif 30.09.2010 20:07
mif
Částečnou odpověď dostal. Ale jak píšeš, nejsme primárně herní server, takže respondentů zas tak mo…
L-Core 30.09.2010 20:38
L-Core
Omlouvám se potenciálním géniům na HP :-). Mám pouze sporadické zkušenosti s "novými" Poradnami, obč… nový
mif 30.09.2010 20:52
mif
První příspěvek v herní poradně je Zjistěte si kompatibilitu hry s Windows 7. Zkusil jsi na něj klik… nový
Kurt 30.09.2010 20:47
Kurt
*tohle topic mi nepomohlo http://hry.poradna.net/q/view/3833-zjistete-si-kom patibilitu-hry-s-windo… nový
Prasak 30.09.2010 21:07
Prasak
a já bych to uzavřel: Herní poradna nemá zatím své stálé a superkvalitní rádce, jako má PC větev (a… nový
touchwood 30.09.2010 21:00
touchwood
Ono totiž nejvíc problémů s hrama bývá v tom, jak rozjet nějakou upirátěnou hru. Takže těch ostatníc… poslední
Prasak 30.09.2010 21:09
Prasak

Nedokážu posoudit úroveň her, protože tam nechodím. Už ale z primárního ranku této odnože Poradny soudím, že se tam géniové vyskytovat nebudou. Nejsme herní server, proto bys měl za hlubokomyslnými hráčskými debatami přemigrovat na sajty, které se pařbou přímo zabývají (mám na mysli progamerské servery). Herní Poradna vznikla jako úlitba uspokojení pařmenů a taky coby pokus odlehčení PCP, která je naším hlavním projektem. Nenadávej nám, stěžuj si na tupé respondenty.

Částečnou odpověď dostal.

Ale jak píšeš, nejsme primárně herní server, takže respondentů zas tak moc není. A najít mezi nima někoho, kdo bude hrát prachobyčejnou sto let starou skákačku (Jazz Jackrabbit) na 64bit - to by byl malý zázrak. Takové dotazy by více slušely specializovaným webům na konkrétní hru. A projíždět odkazy, které vyplivne Google, to může onen ukřivděný tazatel sám (pokud z místních nikdo hru nezná, musel by postupvat stejně).

Už ale z primárního ranku této odnože Poradny soudím, že se tam géniové vyskytovat nebudou.

Není zdaleka pravdou, že na herní větev chodí jen nějaký odpad.

Omlouvám se potenciálním géniům na HP :-). Mám pouze sporadické zkušenosti s "novými" Poradnami, občasná návštěva her ve mně ovšem evokuje čirou beznaděj (to dávám tazateli za pravdu). Mám pocit, že by se dala celá slavná HP minimalizovat na odkazy. Sorry.

a já bych to uzavřel: Herní poradna nemá zatím své stálé a superkvalitní rádce, jako má PC větev (a ani nikdy mít nebude, protože se jedná o zcela jinou kategorii rad, ve které neexistují "odborníci" na hraní), je zcela závislá na tom, že ti, kdož budou vědět, poradí. Dá se říct, že to je poradna hráčů jiným hráčům. A smysl evidentně má, stačí nepřistupovat k ní jako k nějaké službě, kterou ti někdo zdarma poskytuje, ale zapojit se, být užitečný.

Snažím se na herní větev chodit a poradit, když je čas (kterého zase tak moc není). Všichni mají taky možnost psát články (recenze, návody, apod.). Pokud chcete pomáhat (a nevíte jak na to), nebo je nějaký problém, stačí napsat PMku některému modovi/adminovi (L-Core nebo já).

Bohužel nejvíc musím dělat jednu neoblíbenou činnost, a tou je mazání dotazů neschopných pirátů. Je to blbá práce a vůbec mě nebaví, není to nic kreativního.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru