Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Deseti prsty - jak zfalšovat výsledky?

Dobrý den, ve škole máme program Deseti prsty. Děláme jednotlivé lekce na známky. Potřeboval bych nějaký program, ve kterém bych si mohl z editovat čas a poček chyb /soubor Student/

Děkuji

xfridrich@seznam.cz
Změna předmětu, původně: Deseti prsty (LaKr) (Prasak)

Netřeba pitvat šestiletou mrtvolu. Lock. (Prasak)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No jo, ale jsem na základce a to máme povinné
Jakubx 23.01.2011 12:12
Jakubx
To je dobře, že to máte povinné. Být tebou, tak se tomu hodně věnuju, za chvíli budeš rád, že umíš v…
Jan Fiala 23.01.2011 12:24
Jan Fiala
Já píšu teda docela rychle ale všemi deseti rozhodně ne :) Nějak mi to rozložení nesedlo. Takže míst… poslední
MKc 28.11.2016 16:13
MKc
Psaní všemi deseti je užitečná věc ale zase jak pro koho.. Já píšu 4 - 6 prsty (podle toho jestli se…
rychlik91-jinde 23.01.2011 22:25
rychlik91-jinde
no ucej se na ty zakladce stejny (jiny) blbosti nez se ucilo za nas. Fakt nechapu k cemu mu v prakti…
RedMaX 23.01.2011 22:39
RedMaX
Fakt nechapu k cemu mu v praktickym zivote bude psani vsema deseti prstama. Pokud to byla ironie, t…
Prasak 23.01.2011 23:51
Prasak
Ne nebyla to ironie, ja pisu dvema prstama a staci mi to. :-) Kolik procent deti ze zakladni skoly s…
Redmarx N 24.01.2011 08:06
Redmarx N
Osobne mi prijde student, ktery se snazi prijit na to, jak zeditovat cas a pocet chyb mnohem kreativ…
Redmarx N 24.01.2011 08:09
Redmarx N
Samozřejmě, nač vlastně vůbec chodit do školy tolik let, stačí se naučit číst a na zbytek je tu wiki…
Prasak 24.01.2011 22:14
Prasak
To ze se neco hodi tobe, jeste zdaleka neznamena, ze se to hodi i jinymu. Pak bysme mohli rict, ze s…
Radek 24.01.2011 23:15
Radek
Vypadá to, že ty psaní všemi deseti zjevně využiješ. Navíc jsem vypozoroval, že jsi notorický nesouh… nový
Prasak 24.01.2011 23:39
Prasak
souhlasim, co se tyka toho psani vsema deseti, je to proste podobny nesmysl jako biflovani se letopo… nový
RedMaX 24.01.2011 23:43
RedMaX
Když chce jít dělat třeba do reklamní agentury, tak dnešní personalisté zkouší jako jednu z prvních… nový
Kráťa 25.01.2011 01:17
Kráťa
Souhlas.. nový
Jozzo 25.01.2011 00:44
Jozzo
Jak zfalšovat nevím, ale když sme ve škole psali na známky tak jsme dostávali jednu známku za rychlo… nový
qwerty14 24.01.2011 23:48
qwerty14
Ja som v škole nemal nič takéto a píšem desiatimi úplne v pohode a automaticky, bez toho aby som sa… nový
drevokocur 25.01.2011 09:03
drevokocur

Psaní všemi deseti je užitečná věc ale zase jak pro koho.. Já píšu 4 - 6 prsty (podle toho jestli sedim u PC nebo ležim u NTB) a napíšu cca 250 - 350 znaků za minutu.. Samozřejmě dělám chyby ale ty stíhám opravovat během okamžiku.. Na klávesnici koukat též nemusím.. PC mam doma už asi 13 let a jsem hodně zvyklí na svoje.. Navíc psát všemi deseti nepotřebuji, nemam práci kde bych to potřeboval a tvorbu stránek využívám převážně wysiwyg editory.. :-)

Ne nebyla to ironie, ja pisu dvema prstama a staci mi to. :-) Kolik procent deti ze zakladni skoly se bude zivit co by sekretarka ci pisar (jakekoli jine povolani, kde je to treba)?
Ovladani PC hlasem je na spadnuti, proc se ucit neco tak nepotrebneho jako je psani vsema deseti?
Zrovna tohle je vec, kterou kdyz ji bude dotycny potrebovat, tak se snadno douci.
Je to podobne jako biflovani spousty udaju nazpamet, to preci nema cenu, ten clovek se ma ucit hlavne samostatne myslet!

To ze se neco hodi tobe, jeste zdaleka neznamena, ze se to hodi i jinymu. Pak bysme mohli rict, ze se hodi behat 100m pod 10s a zavest to na skolach. Jen hrubym odhadem se schopnost psat 10 prsty, bude skutecne v zivote hodit mozna max 10-20% lidi. Zbytek s pc prijde do styku okrajove na to, aby mel/musel psat deseti prsty (a to jeste vetsinou jen doma) a na psani hovadin na FB a jiny kraviny to urcite potrebovat nebude. Kolik lidi myslis, ze ma v pracovni naplni programovani nebo psani nejakych dlouhych textu? Kdo pise kratce blbiny, nemusi vubec psat 10 prsty a drtiva vetsina lidi pise na pc uplny a kratky kraviny. Kolik % myslis, ze ze stravenyho casu u pc bfu pise emaily, dokumenty a jine veci? Je to naprosta zbytecnost a do skoly to podle myho urcite nepatri a treba ja bych se tomu branil.
Uz ted se ve skolach uci pulka totalnich kravin, nehlede na to, ze kazda skola ma svoje osnovy a uz davno neplati, ze treba v 8. tride v Praze se uci to samy, co v 8. v Brne. Coz je obrovsky problem, pokud decko prejde ze skoly na skolu. A srovnavat to hloupy psani 10 s chozenim do skoly snad nema vubec smysl.
Mne se taky hodi veci, ktery 90-98% lidi (mozna i vic) nevyuzije a presto bych je nikomu nevnucoval. Nastesti porad existuje hodne lidi, pro ktery neni naplni zivota traveni celeho dne na pc. Jenze bohuzel tech tlustych, linych a vetsinou brylatych (nechci nikoho s brylema urazit, ale staci se podivat kolik decek ma dnes ve skole bryle a na 100% je to vina PC a TV) lemplu pribyva uz od veku, kdy chodi do zakladni skoly. Ja kdyz jsem chodil do skoly, tak kdo byl tlustej, tak se mu vsichni smali, stejne tak brylatymu. Dnes je pomalu zazrak videt nekoho bez bryli nebo nekoho, kdo uz na ZS v 5. tride nevazi pomalu metrak a plati to por holky i kluky. Ale je kazdyho vec, co dela a spejeme k tomu, ze vetsina lidi bude slepa, tlusta, blba, bez vlastniho nazoru, ale bude umet psat vsema 10 a bude mit cipy i v prd.. a jeste si o ne rekne.

souhlasim, co se tyka toho psani vsema deseti, je to proste podobny nesmysl jako biflovani se letopoctu, stajnak to za chvili zapomenes stejne jako to psani deseti, pokud te to zrovna nahodou nebude zivit.
co se tyka bryli, tak myslim existuji nejake vedecky overene studie, ze bryle a TV (PC) nemaji zadnou souvislost.

Když chce jít dělat třeba do reklamní agentury, tak dnešní personalisté zkouší jako jednu z prvních věcí, kolika prsty píše.
Když potom vymyslí nějaký jednoduchý a jednovětý úderný slogan, tak se k tomu bude dávat poznámka: "napsáno všemi deseti", protože to bude mít větší váhu, než totéž, napsané třeba šesti.
Navíc psaní sloganů všemi deseti bude zanedlouho schváleno EU a méně prsty se to ani nebude smět psát. Přeci si reklamky nebudou zaměstnávat ještě školené písaře?

Jak zfalšovat nevím, ale když sme ve škole psali na známky tak jsme dostávali jednu známku za rychlost a druhou za přesnost (z toho se pakudělal průměr a dostali jsme jednu). Takže když píšete na čas (záleí na kolik minut si to nastavíte) a pak dopsat mezerník, popř. začínající písmeno dalšího slova. :-D

Ja som v škole nemal nič takéto a píšem desiatimi úplne v pohode a automaticky, bez toho aby som sa pozeral na klávesnicu.
A beztak... Jakub, asi si mladý, ale nejde o to čo za to dostaneš, ale o to aby si to vedel. Ak by si prišiel do mojej firmy na pohovor a videl by som ako jedným prstom ťukáš na klávesnicu a pozeráš sa na ňu či dobre ťukneš, tak si myslím že by si letel cez zavreté okno. ;))

Zpět do poradny Nahoru