Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Omylem jsem odinstaloval micrtosoft office

Dobrý den,
včera jsem omylem odinstaloval Microsoft Office Professional 2003, ve snaze zrychlit počítač, program byl legálně zakoupený s notebookem. Nyní mi samozřejmě zmizel Word, Excel atd. Instalační CD nemám, může mi prosím někdo poradit, zda neexistuje způsob jak tu operaci vrátit? Jsem úplný amatér a tak se omlouvám za nepříliš popisný obsah, snad mi pomůžete i tak
Děkuji
Ian
Zmena predmetu, pôvodne: OMYLEM JSEM ODINSTALOVAL MICRTOSOFT OFFICE (los)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pravděpodobně to nebyla to plná verze, ale pouze třicetidenní. Kdyby to byla plná verze, tak od k to…
Kráťa 14.02.2011 11:51
Kráťa
Myslím, že už má NB asi déle než 30 dní.:-) Možná se pletu, ale o legálnosti MS Office 2003 Profi na… nový
jbo 15.02.2011 08:20
jbo
Díky moc za radu, Open Office jsem nainstaloval a v pohodě, nicméně rád bych asi vrátil i ty MW, píš… nový
Ian 15.02.2011 15:38
Ian
A máš to licenční číslo? Pokud ano, stáhni si k němu odpovídající německou verzi (či kde bylo kupová… poslední
Kráťa 15.02.2011 15:54
Kráťa
mas to online, na co s tim svinit system web-apps
cyl 14.02.2011 11:55
cyl
Nač psát třeba soukromé věci někde po webech? Jakou máš jistotu, že se to neukládá i kamsi, kde to č…
Kráťa 14.02.2011 13:57
Kráťa
To je dokonalý 8-) Odtedka se budu k netu radsi pripojovat pres hw firewall a pro jistotu z dosu, ab…
vzklp 14.02.2011 15:09
vzklp
Nejlepsi zabezpeceni je odpojeny sitovy kabel. nový
JR_Ewing 15.02.2011 15:50
JR_Ewing

Pravděpodobně to nebyla to plná verze, ale pouze třicetidenní. Kdyby to byla plná verze, tak od k tomu máš licenční číslo. Pak stačí stáhnout z webu Microsoftu instalaci, nainstalovat, aktivovat...
Stáhni si Open Office. To je kancelářský balík zcela zdarma a česky, který umí formáty (doc, xls, ppt...) MS Office otevírat i ukládat
index.html

Díky moc za radu, Open Office jsem nainstaloval a v pohodě, nicméně rád bych asi vrátil i ty MW, píše, že pokud je to plnohodnotná verze mohu reinstalovat mám-li licenční číslo. počítač jsem kupoval v zahraničí asi s již nainstalovaným programem. Nevíš jak bych měl postupovat, tedy uvědom si, jak jsem již psal, že jsem echt uživatel nic víc, takže pokud moýno polopatisticky:-)) Ian

Nač psát třeba soukromé věci někde po webech? Jakou máš jistotu, že se to neukládá i kamsi, kde to čte halda Číňanů a dělají výstřižky pro CIA, aby pochytali teroristy?
Budeš psát třeba kámošovi, jak sis vycvičil poštovní veverku a že mu pošleš zásilku, oni si to "rozkódují", že jde o přepravu Semtexu do Bílého domu.
Před domem ti během chvíle zastaví dodávka s nápisem "plynoservis". Řidič bude pořízek v montérkách a kšiltovce, ale vše bude jinak. Ze střechy dodávky se vysune nenápadná anténa a natočí "správným směrem".
V zadní části bez oken bude dodávka vybavena nejmodernější technikou (počítače, plazmové 3D monitory etc.). U monitorů zasednou experti na IT a u hlavního nejlepší hacker, co bude k sehnání.
Přes Wi-fi se dodávka připojí k tvému počítači a udělá ti bleskový audit nainstalovaného software, což samo už bude důvod k zatčení, protože třeba budeš mít na počítači nainstalovaný software "Teplota broskví", který nebude legální, navíc ani nebude podepsán výrobcem operačního systému počítače a ještě ke všemu to bude velmi podezřelé, protože jeden z hledaných teroristů (Hasam Ibn Abdul) říká své dcerce "Broskvičko".
Technici budou mít štěstí, protože zrovna se ti začne točit na monitoru zavináč se sdělením: "Máte novou zprávu" a přečtou si tak tvou nejnovější poštu. Ze zprávy pak vydedukují, že často nakupuješ Viagru (zpráva se bude týkat nákupu Viagry se slevou na www.aaa-pillsviagra-aaa.com) a hlavní hacker ti pak ještě přes optický snímač myši přečte dokument, jenž ti bude ležet na stole a ty nad něj nevědomky nadzvedneš na vteřinu myš a bude čas na zásah "rychlé roty".
A na to se netěš, protože rychlá rota má svítilny.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru