Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno game port - modra smrt

Vyreseno.

Po nejruznejsich pokusech jsem si vsiml driveru stdriver32.sys. Hledal jsem na google, az jsem se dostal sem :-D (dekuji Terez :-) )

Pak uz jsem nasel aplikaci Soundtap, ktera se nainstalovala s nejakym audio editorem a vcetne toho audio editoru byla davno odinstalovana, ale nechala po sobe v PC poradny bordel. Takze jsem musel pres registry vycistit vsechno co se tykalo toho stdriver32 a komplet jsem odinstaloval vsechna zvukova zarizeni.
Po restartu jsem je ale nemohl dostat zpatky, takze nejen ze nesel joystick, ale uz ani zvuk. Realtek zukovka jakoby vubec neexistovala a C-Media mi to zdetekovalo, nainstalovalo defaultni windows ovladace CMI8738 5.12.1.643 a pak to hodilo hlasku, ze ovladace jsou nainstalovany, ale hardware pro ne nebyl pridan. Ani na jinych ovladacich tomu nebylo jinak.
Tak jsem googlil a nasel jsem, ze pri nefunkcnosti DVD mechaniky a stejne chybe odebirali z registru UpperFilters a LowerFilters, tak jsem sel do registru a v HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Class jsem si nasel vetev pro audio zarizeni a tam byl jen UpperFilters, tak jsem ho smaznul.
Po restartu jsem nainstaloval ovladace zvuku pro C-Media (ty defaultni z windows), standard gameport, ovladac zvuku pro Realtek a nakonec po dalsim restartu jeste ovladac pro muj joystick od Geniusu. No a vsechno funguje OK.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny