Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Acer nebo HP?

Nebuď tak přísný... ;-) Ale souhlasím, že chladící podložka je trošku něco zbytečného, pokud je chlazení vyřešeno dobře (samozřejmě, pokud je dobré chlazení řešeno/vázáno na neucpání otvorů vespod noteboooku atp., je lepší - nebo by mělo stačit - např. v případě užití "do postele" - dát pod notebook rovnou podložku, neměla by být nutná "nějaká/jakási přímo chladící podložka" - což je v podstatě "šidítko").

Ono (oproti první generaci SL) už SL410/510 má řešeno chlazení dvěma bočními průduchy, což je obrovské plus, pokud je notebook např. na peřině (obdobně je řešeno u vyšších ThinkPadů R/T/W, které byly/jsou v tomto jedny z nejefektivnějších - "chlad a ticho"). A dobře píšeš "šunt" v úvozovkách, jde totiž - za ty prachy (SL510 od cca 9 tis. s Linuxem, a pevnější SL410 obdobně) - za opravdu dobré (ač plasťáky a teď jen s lesklými displayi oproti dřívějším konfig. v době uvedení na trh, dnes řeší toto řada "L") notebooky (a jako office book za tu cenu momentálně nej...).

Ad Acer - už jen všeobecně, opět trochu souhlas/navazující poznámka - i Acer už dnes umí relativně solidní kousky (v rámci konkrétních řad, repektive modelů a konkurence/zaměření), to tradované "Acer = shit" není úplně na místě, to se tady na poradně pořád trošku zbytečně nese ve všeobecnosti/zevšechnění, to je dnes už - oproti letům minulým - zbytečné. To není jen můj pohled, ale v podstatě souhlas s širším spektrem lidí, kteří notebooky přímo testují (a nemyslím rozhodně jen u nás). Tady bychom Aceru dnes křivdili.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny