Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Monitor se mi z reklamace vrátil poškozený - váš názor?

Nie som si isty ale mam taky pocit ze dokazne bremeno maju oni, takze ty nemusis nic dokazovat. Ale je to nejak pokrutene napr. ze ak to mas nejaky dlhsi cas tak mozu povedat ze zavada nebola predtym ale vznikla pouzivanim alebo co ja viem co. Teoreticky sa moze sa stat ze na to vybodnu a nebudes moct robit nic, len sa sudit co sa nemusi oplatit. Vyrobcovia su hrozne vychcani, v nemecku je to este horsie do telky davaju reportaze s ludmi ktori napr. notebook reklamovali (priamo cez vyrobcu nie cez predajcu) asi 6krat vrateny bol ze opraveny a vobec opraveny nebol. Kudia boli skoro vkuse bez notebooku vyrobca im neposkytol nahradny kus nic, a nakoniec sa na nich uplne vyflakol ze nasli na notebooku jemne trhlinky a ze teda urcite uzivatelovi spadol na zem a cau. Su to uplne svine, a cim sikmookejsie tym horsie. A samozrejme bol medzi tymi firmami aj acer :) A tusim toshiba, samy vykvet :)
Slusny vyrobca a predajca by taketo veci robit nemal, a hlavne treba sa obracat na predajcu a nie na vyrobcu ptz vyrobcovia su najvychcanejsi :)
P.S. a zlaty klinec na koniec tej reportaze bol ten ze u jedneho z tych nestastnikov po tej reklamacii ktoru vobec neuznali kvoli trhlinam zacal notebook fungovat bez blbnutia :-D (asi s tym postak poriadne prastil o zem a napravil sa v tom chaldic alebo co :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny