Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pc co si dělá co ho napadne

Prosím poraďte, nechali jsme si postavit nový PC. Ihned po uvedení do provozu nám to napsalo nějakou chybu :BCCode:ea BCP1:86265980 BCP 2 861BC678 BCP 3:86326958, BCP 4 00000001 OSVer:5-1-2600 Sp: 2-0 PRODUCT:256-1 Jsme naprostí PC analfabeti a je to pro nás "marťanština!
Když jsme si zapli přes PC televizi, začli se dít věci:mizel obraz, ale zvuk šel i dál, při pouštění DVD to samé, obraz zamrznul, zvuk šel dál a to jak při orig.DVD, tak při vypáleném.
PC potom zamrzl, nešel ani rychlý reset, ukončit programy, musel se natvrdo vypnout. To ještě nebyl ani připojený k internetu. Když jsme se připojili k internetu, dělo se to samé, obrazovka najednou zčernala, začla problikávat, nešel restart, odhlásit se prostě nic. Muselo se natvrdo vypínat. Někdy se to děje třeba i hned za 5min po spuštění PC, někdy až po hodině i víc provozu. Antivir. program nenašel přítomnost viru, zkusili jsme přemístit paměti, nepomohlo. A včera PC vymyslel další disciplínu, začal se sám od sebe restartovat. Pán co nám PC skládal si zjevně neví rady, mi tomu nerozumíme a já potřebuji Pc k práci. Prosím poraďte, nebo poskytněte kontakt na nějakého odborníka.PS:Pán co PC skládal nám tvrdí, že mu to doma,když to zkoušel šlo naprosto normálně. Předem děkuji za pomoc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mozna slabej zdroj, spatna memory,zkusil bych nakou prebytecnou komponentu vyndat zda to nedela ona… poslední
virus 20.05.2006 18:51
virus

Mozna slabej zdroj, spatna memory,zkusil bych nakou prebytecnou komponentu vyndat zda to nedela ona ,memtest a jeste test cpu zda to nehodi nakou chybu , uprimne receno takovou kraksnu bych hodil milemu tvurci na hlavu :-D:-D a at da penize a sel bych si to radeji koupit z kramu.
PS "kdyz se nahodou budes divat do vnitr podivej se na pridavne napajeni nahoda je blbec zda to dal vubec na grafiku :-D"

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru