Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Návrhy na úpravu poradny..Nemůžu najít staré vlákno

Mám pár tipů, co by se mi líbilo, kdyby se změnilo na poradně:
1.) v článcích, aby se komentáře zobrazovaly hned na stránce s článkem. Bez nutnosti pročíst článek a pak rozklikávat ještě komentáře.

2.) Pokud někdo zareaguje na starší novinku, aby povylezla alespoň na poslední viditelné místo. Díky absenci této fičury jsem přehlédl novinky v herní poradně, které někdo zaktualizoval.

3.) nešlo by udělat, aby ve vláknech které slouží jako fotogalerie (typicky na TP) první příspěvek zakládající strom diskuze neobsahoval obrázky? Neskutečně mě štve, když se pokaždé načítá xxx obrázků o 0,5MB v úvodním příspěvku a než se to donačte, tak se stránka pořád pohybuje a uhýbají odkazy před kurzorem myši...

4.) naprosto respektuji a jsem rád za to, že je poradna československá nebo chceteli slovenskočeská, nicméně nebylo by dobré sjednotit češtinu případně slovenštinu na úvodní stránce poradna.net?
Navigační panel s ikonami jednotlivých poraden je s českými popisky, (Loga chválím) Blok textu v pravo je slovensky a nápis na záložce okna je slovensky...Přijde mi to rozhašené, ačkoliv asi chápu záměr, který dotažený takto do extrému je asi lehce perverzní.

Díky za zvážení
Změna kategorie, původně: Ostatní (Kurt)
Přišpendleno - na chvíli... (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja by som mal jeden prakticky navrh, za vsetkych ktory pouzivaju netbook, pripadne ine zariadenie s…
blue5 29.12.2011 22:09
blue5
100x raději budu mít název vlákna přes čtyři řádky a posunu si to, než čtyři vlákna, každé s nicneří…
Kráťa 29.12.2011 23:14
Kráťa
Asi si ma nepochopil. A los, diky, bol si rychly ako blesk.
blue5 29.12.2011 23:35
blue5
Reagoval jsem na Treba si uvedomit, ze dlhy nazov temy zabera 2 riadky a to uplne zbytocne.
Kráťa 29.12.2011 23:49
Kráťa
To ano ale ja som cely komentar pisal iba k temam ktore su (boli) prispendlene.
blue5 30.12.2011 00:03
blue5
Ti prst upadne, když pošoupneš displej? :-) poslední
Kráťa 30.12.2011 00:07
Kráťa

Ja by som mal jeden prakticky navrh, za vsetkych ktory pouzivaju netbook, pripadne ine zariadenie s malym displejom\rozlisenim. Celkom mi vadia vsetky tie prispendlene nezmysli.
- Vlakno s navrhmi na vylepsienie poradne vedené moderatorom, preco nie, ale toto. 90% temy zaberaju keci o CZ\SK preklade (nic v zlom cervenyhad).
- Treba si uvedomit, ze dlhy nazov temy zabera 2 riadky a to uplne zbytocne. A po zmenseni okna je "Námětovnice na články" stale v jednom riadku kdezto "Zoznam a vyznam skratiek pouzivanych v otazkach a odpovediach" je rozlezeny cez 4 riadky. "Zoznam skratiek" prip. "Vyznam skratiek v otazkach" by IMHO uplne stacil.
- A este moc nerozumiem tomu prispendlenemu prianiu. Vianoce sa uz skoncili nie?, alebo sa to odspendli az na troch kralov ked budete odzdobovat stromcek? Myslel som, ze sa nachadzam na PC poradni nie na fore TV NOE.

100x raději budu mít název vlákna přes čtyři řádky a posunu si to, než čtyři vlákna, každé s nicneříkajícím jednoslovným názvem
Dotaz
Pomoc
Word
HDD
V dlouhém názvu vím oč jde, ale ty krátké bych mnohdy zcela zbytečně otevíral a na mobilu by to bylo obzvláště bezva. Místo prohlédnutí a odepsání, bych převážně otevíral vlákna, čekal až se načtou, zvětšil a zpět...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru