Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Totalni offtopic

tady žádná kytka atd ... nezabere, slečna je rozhodnuta přetrhnout svazek a jakákoliv aktivita ze strany chlapa situaci nezlepší, spíše naopak.
Těžko říct, můžeš mít pravdu a nemusíš. Do hlavy slečně nevidíme a ten vztah nemůžeme hodnotit, protože ani jednoho osobně neznáme. Pokud na té dívce tazateli hodně záleží, pak je lepší něco podniknout - byť s rizikem neúspěchu - než si pak dlouho říkat: já blbec, kdybych se tenkrát o něco pokusil, mohlo to dopadnout jinak.

zkrátka měla pro to svoje pádné důvody a jestli ti je nesdělila, tak to buď rád.
Zase je to věc názoru. Já když někde dělám chybu, tak jsem radši, když mě na ni někdo upozorní. Jasně že je nepříjemné, když mi někdo něco vytýká, ale pro příště se můžu té chyby vyvarovat. Kdežto když se nedozvím, co jsem vlastně zvorala, budu tytéž chyby dělat pořád dokola - a budu se divit, proč jsem v tom či onom pořád tak neúspěšná a proč se jiným daří.

pár dní bude těžko, ale to se v pohodě vyvětrá. Po pár dnech se i tlak v podbřišku upraví
Ano, u méně vážných vztahů to přejde celkem rychle. Ale u vážných vztahů to může nějakou dobu trvat. A jsou i fatální vztahy, z nichž se člověk vzpamatovává fakt dlouho. Neříkej, žes nějaký takový vztah nezažil ;-) - na to nemusíš odpovídat :-)
Z toho, co tazatel psal sem na poradnu, se můžeme domnívat, že ten vztah pro něj byl dost důležitý. Samozřejmě všechno časem přebolí, ale někdy to holt trvá dlouho :-|

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny