Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kúpiť alebo nekúpiť LCD monitor PHILIPS 170S7FG ?

Ahoj,
chcel by som nahradiť svoj doterajší 17" CRT monitor nejakým 17" LCD monitorom, v cene do 7500,-- Sk.
Páči sa mi tento:
http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/ca talog.jsp?fhquery=fh_secondid%3D170s7fg_00_sk_consu mer%26fh_location%3D%2F%2Fconsumer%2Fsk_SK%2Fcatego ries%3Ccatalog_sk_consumer%2Fcategories%3Cmonitors_ pc_peripherals_gr_sk_consumer%2Fcategories%3Clcd_mo nitors_ca_sk_consumer%2Fcategories%3Clcd_monitors_1 7_su_sk_consumer%26&productId=170S7FG_00_SK_CONSUME R&activeCategory=MONITORS_PC_PERIPHERALS_GR_SK_CONS UMER&fredhopperpage=detail.jsp&activeTab=specificat ions&language=sk&country=SK&catalogType=CONSUMER&pr oxybuster=ZVERRFCVJONOXJ0RMRESHQVHKFSEKI5P

Keďže som však nikdy predtým LCD monitor nemal, nemám s nimi nijaké praktické skúsenosti a chcel by som poznať váš názor na tento monitor a jeho parametre. Ak s ním máte nebodaj aj nejakú osobnú skúsenosť - sem s ňou. ;-)
Hlavné použitie monitora: písanie textov, prezeranie obrázkov, tvorba internetových stránok, občasné (cca raz za mesiac) pozretie filmu. Hry hrám skutočne len veľmi zriedkavo, takže na výkonnosť monitora v hrách nemusíte nijako prihliadať.

Tak poraďte: kúpiť ho, či nekúpiť? Ak nie, tak aký iný v tejto cene a lepšej kvalite by ste mi odporúčali? Len mi prosím neodporúčajte žiaden monitor značky Benq, Hyundai, Viewsonic a podobne. Týmto značkám by som sa radšej vyhol... :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tiez uvazujem nad kupou LCD, ale 19" Co hovorite napriklad na tento: PHILIPS 190B7CG http://www.alfa…
GTX 27.07.2006 13:02
GTX
mam 19" s6 co je papierovo trosku slabsi model ako tebou vybrany a v hrach nerobi ziadne problemy
fleg 27.07.2006 14:41
fleg
Fleg: a aký máš z neho subjektívny pocit? Teraz si prosím odmysli (ak sa to dá :-) ), že si predajca…
Majo 2 27.07.2006 18:13
Majo 2
aj predajca moze mat subjektivne pocity;o). ja som zatial s nim spokojny aj ked ho nevyuzivam pravid… nový
fleg 28.07.2006 13:58
fleg
Teď sedím v práci,tak ti neřeknu přesně jakej tip mám, tuším ale že by to mohl být Philips 170B6, ne… nový
Jaryn 28.07.2006 10:26
Jaryn
Ahojte, tak už mám ten monitor doma. Po prvotnom nastavení sa mi nezdá, že by mi pre niečo nevyhovo… nový
Majo 2 28.07.2006 16:43
Majo 2
Hlavně že jsi spokojený, to je nejdůležitější. :beer: poslední
anarchist 28.07.2006 16:46
anarchist

aj predajca moze mat subjektivne pocity;o). ja som zatial s nim spokojny aj ked ho nevyuzivam pravidelne lebo vacsinu dna travim na nb. podsvietenie nie je celkom rovnomerne ale to je u tejto kategorie normalne. skusal som na nom par hier a pozeral nejake filmy a nic zavadne som si zatial nevsimol.
inak ale suhlasim...oci mame len jedny a na monitore sa neoplati setrit. btw predtym som mal 17" crt eizo a dost som sa bal prechodu na lcd ale po par mesiacoch mozem povedat ze moje obavy neboli opodstatnene.
inak s6 pokial viem su uz vypredane nastupca s7 je dizajnovo iny pripadne sa pozeraj po monitoroch s oznacenim perfect panel (0 vadnych pixelov). v poslednej dobe som videl aj par samsungov za slusnu cenu a to boli vzdy dost solidne lcd.
byt tebou vyberam z tria samsung lg philips (pripadne nasetri este a bude aj na to eizo;o))

Teď sedím v práci,tak ti neřeknu přesně jakej tip mám, tuším ale že by to mohl být Philips 170B6, nevím to ale jistě :-[ Kupoval jsem ho přibižně před rokem,v srpnu. Stál necelou desítku (CZ) a má záruku na 0 vadných bodů. Myslím,že jsem udělal dobře,sem spokojen.

Ahojte,

tak už mám ten monitor doma. Po prvotnom nastavení sa mi nezdá, že by mi pre niečo nevyhovoval. Skúšal som si na ňom spustiť aj film aj hru (graficky dosť náročnú) a zdá sa mi, že všetko je v pohode. Uvidíme, čo bude neskôr, ale zatiaľ som nenašiel žiadnu závažnú chybu pre ktorú by bol horší od toho CRT Hyundai, ktoré som mal. Naopak, čo sa únavy očí týka, je to oveľa-oveľa lepšie.

Všetkým vám ďakujem za vaše rady, postrehy a názory. Oceňujem, že v tejto poradni chcú druhí človeku naozaj pomôcť. ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru