Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poškozené soubory *avi (DivX 4)

Tak za mnou přišel kamarád s plackou s jednotlivými díly (celkem 10) seriálu Twin Peaks. A má tuhle prosbu: DVD přehrávač mi nespustí sedmý a osmý díl, devátý a desátý mi to přehrává jako první dva a až pak se vrátí k prvním dílům. Nešlo by s tím něco udělat?
Přeházené díly (jako první přehrávané 9. a 10.) byly způsobené pouze špatným pojmenováním souborů. Seriál je točený po sériích, první serie končí osmým dílem a tvůrce se to snažil zohlednit číslováním v názvu souboru. Při této příležitosti bych řekl, že velké I není římská jednička. Tím méně II není římská dvě :-).
Takže, pokusy o zkopírování souborů prosté (v průzkumníku) skončilo u 6., 7. a 8. dílu hláškou "nelze zkopírovat (cyklická redundantní kontrola)". 6. šla spustit přímo z placky ve WMP, ale ke konci to začalo neskutečně fragmentovat, sekat se etc.
Při pokusu spustit 7. nebo 8. přímo z placky to skončilo zamrznutím WMP. V linuxu (VLC media player, nebo Avifile) 7. spustit šla ale s fragmenty, sekáním etc, 8. už vůbec spustit nešla.
Takže jsem zkusil udělat kopii, což se po půldruhahodinovém načítání v programu CloneCD podařilo. Z nově vypáleného DVD už šly překopírovat všechny soubory v pohodě. Ovšem při spuštění, teď už z disku, efekty stejné jako předtím...:-/
6. se mi podařila opravit prográmkem www.studna.cz/2833/ASF-AVI-RM-WMV-Repair/
ale 7. a 8. bohužel...
Má někdo ještě nějaký nápad?
(Zas tak často se neptám, tak mi šlo i o to, abyste si početli. Proto takový elaborát. :-) )

edit: Ještě jsem zkusil tohle: http://www.brothersoft.com/dvd_video/avi_tools/divx _avi_asf_wmv_wma_rm_rmvb_fixer_21303.html
7. neopraví (resp. tváří se, že ano, ale výsledek nula.) 8. ani neotevře s tím, že to není video soubor.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny