Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Aj tak neverím, že to nájde všetko rýchlo. Povedzme, že nabootujem z BartPE a vytvorím nejaké súbory…
msx. 18.08.2006 18:41
msx.
Ano je to zmetok. Kolega pouziva vyhladavanie vo WinXP, na prehladavanie zdrojakov, a pravidelne mi…
MM.. 01.09.2006 15:16
MM..
To chceš povedať, že to funguje len pri WinXP hľadaní a v TC to nemá zmysel? Síce vlastne to máva zm…
msx. 02.09.2006 00:06
msx.
Ak reagujes na mna, tak ti nerozumiem resp. si nepochopil co pisem. Pisem ze hladanie vo WinXP nefun… poslední
MM.. 02.09.2006 22:03
MM..

Aj tak neverím, že to nájde všetko rýchlo. Povedzme, že nabootujem z BartPE a vytvorím nejaké súbory na disku. Reštartnem. Budem hľadať. Turbo hľadanie to nebude mať zaindexované a vypíše mi, že to nenašlo? To by bol zmätok. A indexovať všetko pri vytváraní a kopírovaní. No ďakujem pekne. Iba znížim výkon disku.

Edit: Práve som zistil, že to mám zapnuté.:-[ No ale aj tak hľadá neskutočne pomaly a nemá to zmysel. Vypínam a hneď.

Edit 2: Veď to ide po všetkých súboroch na disku. To bude odstraňovať do rána.:-/

Ano je to zmetok. Kolega pouziva vyhladavanie vo WinXP, na prehladavanie zdrojakov, a pravidelne mi tvrdi ze nejaka fcia nie je nikde v zdrojakoch lebo mu to dementne WinXP nic nenaslo, samozrejme ze tam je a prehladavnim v TC to najdem. Takze cele dementne indexovanie a vyhladavanie WinXP vypnut, a nepouzivat, ptz to absolutne nefunguje, a ziadat od deBilla nahradu za ten jeho zmetok, resp. vobec ten zmetok nekupovat :-) P.S. ja by som chcel OS ktory nema ziadne funkcie len filesystem a multitasking, ptz. na ostatne fcie si aj tak nainstalujem nieco normalne a nie dementne MS, a nech ten OS stoji 20$ a nie 200$ ako MS Winsracky, no ale bohuzial mozem len dalej snivat, marketing a debilita ludi je neporazitelna, vidim na kolegovi (ktory je schopny vycalovat vpohode stovky € za MS sracky len na domace pouzitie, aj ked existuju free alternativy, lebo on sa uz nic nove nechce ucit a to je prosimpekne programator :-?)

To chceš povedať, že to funguje len pri WinXP hľadaní a v TC to nemá zmysel? Síce vlastne to máva zmysel, veď TC je TC a Win je Win. Takže je to potom zbytočnosť, lebo keď som niečo hľadal cez WinXP (nebol nainštalovaný TC), tak som si to aj tak musel nakoniec ručne nájsť, lebo mi to hľadanie nenašlo. Okrem toho, preklikať sa cez primitívneho a blbého sprievodcu hľadaním, to je ako umierať zaživa počas sťahovania kože ľudozrútom. Ach jaj, staré dobré hľadanie vo Win98. Viem, že sa to dá zapnúť aj vo WinXP, ale ja to riešim tak, že prvé, čo spustím na novonainštalovanom WinXP je TC a potom mi hľadanie nechýba.:))

Ak reagujes na mna, tak ti nerozumiem resp. si nepochopil co pisem. Pisem ze hladanie vo WinXP nefunguje (mam rovnake skusenosti ako ty), a ze indexovanie je nahovno ptz. to nemoze nikdy zaindexovat vsetko spravne a potom to niektore subory nenajde.
TC u standardneho hladania (podla obsahu) nepouziva ziadne indexovanie, co mi vyhovuje, a ani ziadne indexovanie nikdy nechcem v TC v buducnosti vidiet. Ak si sa pytal na to ci ma pre TC nejaky zmysel win indexovanie, tak IMHO nema nevidim dovod preco by mal TC pouzivat nejake Windowsovske nezmyselne nahovno vytvorene indexy, to by potom nefungovalo ani hladanie v TC.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru