Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Asus A6JC, minirecenze

1) Ono se to na první pohled může stát divnej nápad, ale všichni co znám co mají notebook si po čase pořídí externí klávesnici. Pokud se notebook hodně používá "doma", tak je to docela dobrá věc (doma myslím stacionárně, ne ve vlaku, ...).

Klávesnice je notebooková, tj. nemá 101 kláves ale míň. Je plně počeštěná, tj. popisky úplně stejný jako na normální české klávesnici, nic se nemusí hledat.

2) Ne. Disk je rozdělen z výroby (při instalaci OS), ale můžeš se inspirovat tady, jde o rozdělení disku jak jsem ho vyřešil já (nenech se zmást titulkem), popsal jsem postup relativně podrobně: http://pc.poradna.net/question/view/52869-winxp-hom e-aktivace

3) Jo. Nedostaneš instalační CD, ale na disku je obraz instalace. WinXP SP2, hotfixy, ovladače HW a OEM software. Na asus.as (tam jsem ho koupil) odpovídal prodejce, že jejich OEM je o cca 500 Kč levnější.

4) Dostanneš to vždy do přesně výchozího stavu včetně ovladačů. Jasně že si svou vlastní (nebo několik) záloh uděláš sám...

5) Zatím jsem zkusil jen kedno médium RAM, naformátoval jsem ho a vyzjouše ten pocit "jako pevný disk". Jinak jsem s tím nepracoval. Bez BHA, jenom co je ve WinXP.

6) Na tenhle model se záruka 0 vadných bodů nevztahuje. Řekl bych že tam nejsou, ale pro jistotu si pustím nějakej test.
Byl jsem na cestách a měl notebok venku: displej se dost špiní, jakejkoli kontakt zanechá šmouhy. Zatím to odstraňuju velice jemně vatou.

7) Nezatěžoval jsem ho, nemůžu odpovědět. Mám ten výkon "do zásoby", aktuálně nedělám nic náročnýho. Nemám povahu na to "zahořet ho co to dá".

8) Viz. odpověď výše, moje ušiska snesou všechno, tohle si netroufnu posoudit.

9) Žádný hry. Já hrál jen Lemmings, Tetris a The NeverHood - absolutně nenáročný.

10) Jo, Home jsou OK, podporujou dvoujádrovej procesor. Taky jsem dal peníze radši do paměti než do Professional.

Pavel

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny