Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC case - problikává kontrolka pwr led.

Tak já se k tomu ještě jednou vrátím.
Zatím nekupuji nic, zas tak mě to nebolí. Nicméně dnes při povinném nákupu v hypermarketu jsem čučel, co tam nabízí za přepěťovky. Samozřejmě, že mají v nabídce i tuhletu Solid za poměrně nemalý (alespoň pro nás, pro plebs) obolus 650 čechokreditů (nevzpomínám si, že bych za ní dal tolik). Ona obecně Solid je dost rozšířená, měli ji asi ve třech různých typech, další byly ještě od méně známých výrobců. Dá se ale říct, že hypermarkety nabízí v podstatě stejné zboží, které je k dostání i na Alze etc. (všechno, co měli v hypce, bych našel na Alze...)
Tak tedy znalci, pokud človíček trvá na nějaké přepěťovce, co byste mu doporučili? Jak to pořešit a jak se vyhnout těmhle nejistým zařízením bez nutnosti rozborky zařízení a povolání znalce? Nejsme každý elektrikář s padesátkou.. (Jo, já si počkám, až synátor dokončí školu a pak dám na jeho rady, ale co do té doby? :-D )
Rada obchodníka bývá poměrně k ničemu a to jak v hypermarketu, tak v internetovém "odborném" obchodě. Odvíjí se od cenového rámce a končí: Do tolika a tolika? To tu máme.... a končíme opět u Solidu..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny