Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC case - problikává kontrolka pwr led.

Mám takový bfu dotaz. Přeházel jsem kompletně počítač do jiné skříně, konkrétně Yeong Yang YY 5601. Skříň mám už několik let. Dříve jsem v ní měl pc, pak sloužila synovi. Před rokem šla na nějakou dobu do skříně jako nepotřebná a tedy asi před týdnem jsem ji zase vyhrabal, protože moje levnější, i když novější skříň se začala rozpadat...
Základní deska, kterou mám v PC je MSI K9N SLI. Zdroj nějaký Fortron 450W. Windows XP SP3. Všechno funguje bez problémů.
Počítač vypínám standardně ("Vypnout počítač"), poté vypnu i napájení na přepěťové ochraně (nehodlám řešit, nakolik je to kvalitní přepěťovka, ale je to standardní typ "prodlužovačka" od Solidu) - vypnu tedy přepínač na přepěťovce. Vypínač na zdroji zůstává zapnutý.
No jo, jenže i po vypnutí zhruba po 30-45s (neměřil jsem to přesně) pravidelně problikne dioda napájení na skříni (zelená - pwr led). Nechápu to, do PC by nemělo jít vůbec nic a v minulých letech si nejsem vědom, že by to dělalo ať u mě, nebo u synátora. Pravda je, že tuhle desku jsem ve skříni dosud neměl, i když desky MSI tam byly už dvě (MSI KT6V, K8N).
Veškerá elektrifikace by měla být na desce zapojená dobře, zapojeno podle manuálu k desce. Když je PC v provozu, pwr led si spokojeně svítí, hdd led si problikává podle činnosti PC.

Nevěděl by někdo ze stavitelů PC, jestli to něčemu vadí (baterka na desce...), případně co s tím?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny