Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Antec True Power Classic 550 W: OEM Seasonic v černé

Vůbec prvním zdrojem od společnosti Antec, na který se podíváme, je 550W model z relativně nové řady Antec True Power Classic. Jedná se o zdroj s certifikací 80 PLUS Gold, klasickou pevnou kabeláží a DC-DC měniči pro větve +3,3 a +5 V.

PSU sice ve finále vyduněl (nezvládnutá ochrana), přesto si myslím, že se za ty prachy jedná o zajímavý kousek. Behemot je známý kat zdrojů :-), dovolím si tedy tvrdit, že běžný Franta bude spokojen. Čtěte zde.

Zdroj: diit
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
- A furt delate s tema zdrojama, ten je spatné, ten neni dobrej, to uz neni normalni. Naka propagace…
CoCoChanel 01.01.2015 12:48
CoCoChanel
Aniž bych se tě chtěl nějak dotknout, připomínám, že deska a zdroj jsou nejdůležitější komponenty v…
mif 01.01.2015 18:53
mif
- Jako ty Asrocky do teho nemusis septat, na zaklade "ASROCK" je "ASUS", pres naké nepovedené kousky…
CoCoChanel 02.01.2015 05:48
CoCoChanel
No nevím. Mám dojem, že tu každý tvor znalý problematiky radí dle svého nejlepšího vědomí a svědomí.…
mif 02.01.2015 16:56
mif
Nedělej ze sebe blba, kterým nejsi, a netvrď, že to nechápeš. - Ale ano drahy pritely, rozumim, ale…
CoCoChanel 02.01.2015 18:52
CoCoChanel
Co je za odporné slovo: "kreativita"? To když vidím, tak se mi udělá špatně! Většina má výpočetní te… poslední
ms 02.01.2015 21:09
ms

- A furt delate s tema zdrojama, ten je spatné, ten neni dobrej, to uz neni normalni.
Naka propagace 2 znacek zbytek je "onicem" neni ani profesionalni a ani pekné :-)

- Kazdej zdroj je dobrej pri spravném pouziti, mnou montovane Corsair (ani né G series) do strednich trid sestav nikdy problem nemely, tak jako kdyby snad CMaster, nebo Zalman nebo jinaci nedokazali pod kvalitni vykon.
Sam jsem mel na <SLI> modularni Xilence, ktery po rucnim(clankum neverim) mereni vetvy, je mel stabilnejsi nez Seasonic stejné tridy, hlavne 5V 12V 3.3V vetev, vykyvy pri maximalni zateci byly tak 5%. Pritom kdyby zde nekdo takovy zdroj uvedl tak jde do "kytek". [img=http://hamsterhideout.com/forum/public/style_emoticons/default/rip.gif]http://hamsterhideout.com/forum/public/style_emoti cons/default/rip.gif[/img]

(Hlavne nekteri, kteri uvadi jen droje, protoze nekdo napsal, nebo nekde jsem cetl, je spis k pousmati ) Neni mireno na primo nakou osobu a myslené vseobecne, né primo na original téma tohoto vlakna.

Aniž bych se tě chtěl nějak dotknout, připomínám, že deska a zdroj jsou nejdůležitější komponenty v PC. Do levných kancl strojů sám strkám EC a AsRocky, do sestavy s potenciálním budoucím UPG či OC bych je ovšem nedoporučil ani kdybys mě mučil. Jen se snažím o osvětu. In fact, je mi celkem ukulele, co za PSU si ten který user do sestavy nacpe, když mu ovšem krám vyduní, ať si nestěžuje.

- Jako ty Asrocky do teho nemusis septat, na zaklade "ASROCK" je "ASUS", pres naké nepovedené kousky, jde stale o zakladni desky, co muzou neco nabidnout. (i pres spatnou periodu této od-znacky okolo 2003-2006)
- Jenom me prekvapuje, jak zdejsi smecka usoudila, ze "MSI" a "ASUS" jinak , jestli né tak ....[img=http://r27.imgfast.net/users/2715/32/39/59/smiles/feu171.gif]http://r27.imgfast.net/users/2715/32/39/59/smiles/ feu171.gif[/img]
- Hlavne taci, co "ale ja jsem slysel" nebo "kamarad rikal", zdroje jsou proste ruzné a beru za hloupé, utracet za nakou GAMME zdroj do kuprikladu viz vise uvedené kancelarské sestavy, nejsou snad jen "HERNI" nebo zdejsi "servrové" sestavy. Nebo nedokazu si predstavit kuprikladu naky modularni zdroj na sestave i3 na IGP.
- Z nekterych vlaken dotazu jde dokonce i strach, typu "KOUPIS TAK VYHORIS" ten zdroj je na....

- Nebo jak onehda, chudak, bylo vlakno, poskozeny se zeptal, dobry den, budou my pasovat komponenty?,, jenze!!! To nevedel, ze tam nema davat zdroj "Corsair"!! To hned bylo, "TY SE V TOM NEVYZNAS", nebo "Corsair? Tahni a uz se nevracej", "DECKO", az se asi spamatoval tak se zeptal o co jde, proc tolik negativnich prispevku a posledni veta byla "ZASRANE PRAZDNINY" a to vse, jen protoze vybral zdroj "CORSAIR"

Zkratka, chtel jsem jen rict, ze nekdy je to zde trochu moc pres koryto.

Nedělej ze sebe blba, kterým nejsi, a netvrď, že to nechápeš.

- Ale ano drahy pritely, rozumim, ale mim ucelem bylo jen poukazat, ze "ne jen jedna znacka" je dobra.
- Kuprikladu takovy "ASROCK" ktery kdyz zde doporucis, mas minimalne jednu narazku, ze jde o "SHIT", pritom jde o slusnou moznost osazeni MIDI-TOWER na AM2+.
- TO samé "pocitacové skrine", kde kdybych mel navrhnout nekomu nakou sestavu se skrini kde je snad na opovazenou "BOCNI OKNO" jeste projde, ale za "svitici bocnici" je zde snad i BAN :-D !!

Rozumim ze se vyjadruji jako "jelito" [img]http://www.celysvet.cz/skin/smile/s0033.gif[/img] a jsem si vedom ze v situaci kdy mam pred sebou dve zakladni desky nebo zdroje se <"100"> korunovym rozdilem a <"100%"> rozdilem kvality, vim presne po které/m sahnu [img=http://www.pc-optimise.com/themes/Defaut/lookxp/hardware.png]http://www.pc-optimise.com/themes/Defaut/lookxp/ha rdware.png[/img]. Tak jak jsem si vedom, ze "kvalita" " zakladni desky + "stabilita a vykon zdroje", je zcela esoncialni pro budouci chod PC [img]http://smile-baby.babymilk.jp/pc03b.png[/img], a ano nemohl jsem prehlidnou, ze spousta vlaken poruchy PC, byl vinikem zdroj.

CONCLUSION: mozna jen prozba, nechat trosku tu kreativitu kdyz ma své hranice akceptovatelnosti a pustit do poradny trosku vetsi vyber materialu.
(samozrejme jsou zde 3-4 lidi, jako i M-POL ta jako i ty MIF, kdyz ti zbyde trochu casu a hodis sem vzorek a ostatni, co skladaji uz z takoveho, jak to nazvat, osvedceného, materialu s prokazanou kvalitou, kde neni potreba neco menit nebo diskutovat, cena/vykon/kvalita je vzdy pritomna)

PS: Snad to nekteri neberete nak spatne no, co se vysvetlovani tyce, nejsem moc diplomaticky a nekdy se korektne vyjadrit, pro me neni vzdy jednoduché. (doufam ze jsem nikoho snad neurazil nebo nevytocil, zvysovat nekomu tlak hned na zacatku roku, neni a nebylo mym umyslem :beer:

Co je za odporné slovo: "kreativita"? To když vidím, tak se mi udělá špatně!
Většina má výpočetní techniku k práci, takže má poněkud jinou představu, jak to má vypadat. Třeba dávají přednost slušnému "nepřetaktovanému" monitoru a třeba slušné skříni bez bočního okna, do kterého stejně nekouká, když kouká na monitor, než načančané hrůze z tenkého plechu. Skříň, mimo jiné, má mechanicky ochraňovat umístěné komponenty a ne aby najmě vícevrstvá deska plošných spojů rachitickou skříň naopak zpevňovala, i když má okno v bočnici a nebo čtvrtmetrový ventilátor.
Pozn.: Viz příklad.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru