Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno IE7 - ikony v panelu odkazy se samovolně mění

Ahoj, můžete mi prosím poradit?
Dnes jsem si stáhla oficiální IE7 z webu MS, nabízeno přes automatický update. Z dosud používaného Maxthonu i z IE6 jsem zvyklá na panel Odkazů roztažený přes celou šíři obrazovky a na něm ikonky nejpoužívanějších webů. Abych ty ikonky snadno rozpoznala, mívala jsem vždy nadefinovánu vlastní ikonky - pro každý web jinou.

V IE7 lze defaultní ikonky též změnit na vlastní - jenže když na tu stránku kliknu, tak se do panelu odkazů sama od sebe načte původní default ikona, takže ta mnou změněná se jaksi zapomene :-( Což mi vadí, protože pak mám v panelu odkazů řadu stejných ikon - a já jsem byla zvyklá na různé ikony pro různé weby. Můžete mi někdo poradit, co s tím? Dá se to spravit nějakou utilitkou? Nebo je to zatím neopravená chybička IE7?
Není to důležité, ale potěšilo by mě to ;-)

WinXP pro SP2 orig.verze + všechny update, breberky snad žádné ;-)

Edit 2007-02-01 17:31
Kašlu na to, zlobí to pořád. IE7 si v pc nechávám, ale stáhla jsem si nejnovější verzi Maxthonu a budu i nadále surfovat v Maxthonu, nikoliv v IE7. Zvyk je železná košile a Maxthon nezlobí ;-)

Edit 2007-02-03 - Maxthon je skvělý a vyřešil můj problém s IE7. Psala jsem o tom tady http://pc.poradna.net/question/view/96978-internet- explorer-7-nastaveni-vzhledu#re-97737
Takže ačkoliv je tento dotaz stále bez odpovědi, označuju ho jako vyřešený, protože mě už netrápí.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Při příležitosti toho, že jsem hledal kde jsou favicons v IE 7 uložené jsem našel řešení tohoto prob…
Vladimir 04.02.2007 19:15
Vladimir
Jj, máš pravdu, fakt díky :-)!!! Co já bych si bez vás všech počal ;-). Moc díky. Pro Eva M.: Už můž…
Martin P. 04.02.2007 19:25
Martin P.
Prima - děkuju Vladimírovi za řešení :beer: a opět označuju thread jako vyřešen, snad již definitivn… poslední
Eva_M 04.02.2007 20:33
Eva_M

Při příležitosti toho, že jsem hledal kde jsou favicons v IE 7 uložené jsem našel řešení tohoto problému - patřičný link je potřeba označit jako "jen pro čtení" a při načtení stránky se do něj IE 7 nepodaří vložit novou ikonu - souvisí to s ukládáním ikon jako alternate data streamu do linků samotných.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru