Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC sestavy.

Pro všechny naplaveniny, chytráky...., ale i pro "místní"!

Je těžké pochopit, že tazatel chce návrh a ne ty věčné dohady, různé "vylepšovačky" "opravovačky" cizích návrhů, "dohadovačky" kdo má většího pinďour ...... naprosto devastují PC poradnu.
Takže, dodám návrh dle limitu, nechám laskavě a zásadně na tázajícím který si vybere = on rozhoduje, jeho peníze.
Pokud má tazatel doplňující dotaz, lze snad odpovědět na konkrétní věc s jasným zdůvodněním a to bez napadání druhých.
Samozřejmě není od věci upozornit na zásadní chybu, pokud v návrhu je, ale zase slušně a bez jízlivosti.
Pokud toto někdo pochopit nechce, tak ať raději jde do pryč, nebo ať si založí vlastní stánky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dík za odpovědi - u mě vyřešeno. M-Pol, 31.07.2016 15:46 Je to můj poslední návrh na PC sestavy a…
M-Pol 01.08.2016 06:07
M-Pol
klidně se tady dohadujte, předhánějte, ale beze mě! • Vic by me snad prekvapilo, kdyby jsi zustal,…
XoXoChanel 01.08.2016 11:05
XoXoChanel
Korelacia idiotov napriec webom je cca rovnaka, ani my sa nemozeme ubranit ich prilivu a filtracii.… nový
fleg 01.08.2016 11:48
fleg
Tohle nezmizi, dej si 14 dni dovolenou a pak se vrat, chybel bys tu. :-) --- Na jednu stranu je su…
Redmarx N 01.08.2016 08:25
Redmarx N
Dovolenou? pred 2 týždnami som sa vrátil z raftingu. P.s. abys vedel jak to cca vyzerá: [img=http:…
Mlocik97 01.08.2016 09:48
Mlocik97
Tak to byla urcite pekna dovolena, pro me ale tohle neni, ja su spis suchozemskej tvor. :-) poslední
Redmarx N 01.08.2016 13:43
Redmarx N

klidně se tady dohadujte, předhánějte, ale beze mě!

• Vic by me snad prekvapilo, kdyby jsi zustal, myslím ze nikoho normálního by to nekonecné dohadování nebavilo.
Myslím ze hodne dalsích lidí je na tom obdobne a prestávají sem chodit ze zcela identickych duvodu, jako tvuj. (nepocítaje ze v hodne prípadech nejaké dohadování prijde i kdyz je urcité vlákno vyreseno a tazatel je jiz dávna za 7 horama, toho si snad vsiml kazdy)

• Nevím jak to stebou synku bude, ale kuráz ti nechybel, tak jako trpelivost s idioty i kinder virtuálnímy odborníky pres HW, kterí samozdrejme vse ví lépe, protoze to cetli nebo jim to rekl kamarád.
* Nevím co je cíl místních Admins, kterí rozdávají BAN na pockání dokonce i osobne jsem si schytal jeden a to bez jakyhokoliv varování, protitom je zde sposta chytráku a idiotu co porusují pravidla denodene a ti jsou zde pestováni.

• Cert vi jestli to beres vázne nebo ne, skoda by to byla, to snad kazdy kdo sem chodí alespon kratsí dobu ví, ale majitelé tohoto webu si za to muzou samy (maji jiné preference), jestli opravdu jdes (snad jen na náky cas) tak se prijd zasmát, jak zdejsí IT virtualni teoretici zakládají 10 stránkové témata, protoze to nekde cetli s pokrikem né, já mam pravdu ! Mami Mami on on urazil !!..
/* Drzet te nebudu, ale byla by te skoda synku..

Korelacia idiotov napriec webom je cca rovnaka, ani my sa nemozeme ubranit ich prilivu a filtracii.
Rozhodnutie udelit ban je na kazdom opravnenom zvlast, vacsinou si do banov nesahame, takze udeleny ban uz zostava (dovolat sa da esta mailom) a nemame centralny system udelovania banov, je to silne individualne. Urcite sa bany nedavaju len tak z pleziru a na porusovanie pravidiel sa kazdy diva inak. Ja osobne povazujem ban az za krajne riesenie a udelil som ich za tie roky naozaj minimum.
Verim, ze M-Pol sa parkrat vyspi a zostane s nami, ono staci ignorovat blbcov a nepustat sa s nimi do slovnych subojov, nikam to totizto vacsinou nevedie.
M-Pol vlastne musi zostat, pretoze ked prisiel po par pokusov dat konkurencne zostavy som prestal sledovat vyvoj hw a dnes uz zdaleka nemam taky prehlad ako kedysi...a to vdaka nemu, pretoze som pochopil, ze je zbytocne stavat proti nemu nejaku protizostavu.;o).

Tohle nezmizi, dej si 14 dni dovolenou a pak se vrat, chybel bys tu. :-)

---

Na jednu stranu je super, ze dneska ma pristup k internetu opravdu kazdy, na druhou stranu diky tomu chodi do ruznych diskuzi lide, kteri jdou spis prudit nez, ze by neco chteli konkretniho. A Poradna je diky umisteni ve vyhledavaci jednoduse na rane. Proste ne vsichni lide jsou slusne vychovani a nekteri si chteji pohonit vlastni ego spis nez nekomu ucinne poradit. Stejne tak jsou tazatele, kteri prijdou polozi slusny dotaz a dostanou odpoved, pak jsou tazatele, kteri se sem jdou spis hadat nebo nedokazi polozit ani ten dotaz smysluplne a jeste cejti opravnenost, ze meli dostat ihned odpoved a kdyz ne, tak se rozciluji.
Nema cenu dal reagovat, kdyz das v odpovedi kvalitni sestavu, tak je na tazateli, aby se s tim porovnal a pokud pod to nekdo neco pripise, tak at si. Hledani muze pouzit kazdy tazatel a hned uvidi, kdo tu navrhnul kolik kvalitnich sestav nebo kolikrat dobre poradil.

---

Reseni v podobe smazani nevhodnych prispevku by si vyzadalo praci moderatoru na plny uvazek, to asi nelze od komunitniho projektu ocekavat. Stejne tak BANy se daji obejit, povinna registrace si myslim, ze taky nic neresi.
Jednoduse tohle se deje vsude a nemyslim, ze se s tim da neco delat. Jedine si sam dat pauzu, kdyz uz toho zacne bejt prilis. Ja to tak v minulosti uz resil a vzdycky jsem se pak zase vratil.

---

Vzkaz pro Mlocika: Ty si vem taky dovolenou, porad se tu dokola jen rozcilujes a co si tim asi pomuzes. Ze te tu urazi chytrak? No a co, me to taky onehda jeden lojza nandal, ze jsem se dovolil ho opakovane zeptat na typ jeho mobilu, kdyz chtel poradit. A vracel jsem mu to? Ne, proste jsem dal nereagoval, jedinne normalni reseni. Doporucuji vsem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru