Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém se software ke kameře Home Guard

Ahojte kúpil som Kameru Home Guard nainštaloval som programy ktoré som dostal k tomu na Cdcku a tu nastal problém keď dám hladať kameru tak program prestane reagovať a zamrzne pred tým mi to našlo no vymazal som to lebo to blblo tak znova som skúšal dať a už nič mrzne... neviete niekto čo s tým preinštaloval som už asi 3krát tie programy z cdcka a furt to isté.... zaujimave je že cez mobil to ide.. kamera je online cez wifi ale cez kábel mi to nechce zobrat ten program
Změna předmětu, původně: Prosím pomoc (JaFi)

Řešení:

Vsadil bych si na oblíbené kurvítko - AVAST. Zkus to bez něj.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mám podobnou kameru bml eye360. Je k tomu taky aplikace. Zkusil bych tu aplikaci pustit jako správce…
Hommer 18.04.2018 15:12
Hommer
ďakujem už sa podarilo a ešte mám otázku ako dám nahrávať aby mi to nahraválo non stop ale zase aby…
Miki.o 18.04.2018 20:11
Miki.o
Já mám ukládání na SD kartu. Kde to jede v cyklickém nahrávání. Pokud ukládáš na HDD, tak je pochopi… poslední
Hommer 19.04.2018 13:47
Hommer

Mám podobnou kameru bml eye360. Je k tomu taky aplikace. Zkusil bych tu aplikaci pustit jako správce, případně nastavit režim kompatibility třeba na win7. Pak většinou mají na tom CD starší verze, takže bych zkusit jí stáhnout přímo ze stránek výrobce pokud je možnost.

ďakujem už sa podarilo a ešte mám otázku ako dám nahrávať aby mi to nahraválo non stop ale zase aby aj vymazávalo staršie záznamy ako 5dni napríklad ? hmm lebo mam to nastavené aby mi ukladalo na Hard disk ale musím mať stále zapnutí pc nechápem prečo aby to nahrávalo..... nedá sa to nejak inak spraviť ?

Já mám ukládání na SD kartu. Kde to jede v cyklickém nahrávání. Pokud ukládáš na HDD, tak je pochopitelné, že ten PC musíš mít zapnuty. Jedině můžeš koupit nějaké zařízení, které bude udržovat HDD v chodu a bude se na něj ukládat. Jinak nevím jak to řešit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru