Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Acronis True Image 11.0 a klon disku do mensi partition

Ave. Sice se odkazu na http://pc.poradna.net/question/view/241173-nefunkcn i-bezpecne-odebrat-usb-zarizeni#re-242364 , ale myslim, ze si to zaslouzi nove vlakno.

Nezbytna konfigurace: WXP SP2, Tankovy zaplaty, AMD690G + X2 5000+ EE + 2GB RAM, zdrojovy disk 500GB SATA - kopirovana syst. part. 80GB, cilovy disk 500GB SATA - pozadovana velikost syst. part. 50GB.

ATI 11.0 je legalni corporate verze, jen jsem si dovolil domaci install. Manual sefove proje*ali. Dle odkazu jsem zaznamenal problem pri zaloze PT metodou sector-by-sector a jeji nasledne instalaci do PT (mensi) noveho disku. Otazka: pouziju-li prime klonovani, nebude vadit mensi cilova partisna? Nebude to chtit naklonovat cely HW (disk) vcetne rozdeleni? Samozrejme bych to mohl vyzkouset, ale casu nazbyt nemaje, ptam se potencialnich samanu tohoto skveleho zalohovadla. Zalohy delam samozrejme v CD prostredi ATI (Linuch, ci co to spousti), nikolivek v GUI winu. Na stary disk uz mam kupce, takze bych velmi ocenil brzky komentar nektereho ze zalohovacu. Predem dik.
Změna předmětu, původně: Acronis True Image 11.0 a klon disku do mensi partititon. Chybka ;-). (mif)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Používám Acronis již několik let, a nikdy nebyl problém. To co potřebuješ ty: já udělám běžnou záloh… nový
Karelst. 12.07.2008 08:11
Karelst.
Omlouvam se za exhumaci, ale chci se podelit s resenim. Nakonec jsem si nechal oba disky, tak jsem… nový
mif 22.07.2008 20:57
mif
Nečetl jsem celé vlákno, ale s Acronis True Image 11.0 jsem šel z 80 na 40 GB při jednom oddílu a te… nový
OtaDrak 22.07.2008 21:57
OtaDrak
Nebudu vic krast (ADD) ;-). ATI mam legalne, a ten to nativne neumi (viz vyse) bez pouziti volby "cl… poslední
mif 22.07.2008 22:07
mif

Používám Acronis již několik let, a nikdy nebyl problém.
To co potřebuješ ty: já udělám běžnou zálohu dat - tedy celou patišnu. Tu pak bez problému obnovím na jakýkoliv disk (velikost partišny). pochopitelně se mu to nelíbí, ale funguje to bez problémů. Druhá možnost: obnovit do stelné velikosti a tu pak v "Disk directoru upravit na velikost jakou potřebuju. Obě možnosti mám úspěšně vyzkoušené.

Při klonování ti naklonuje CELÝ HDD!!!

Omlouvam se za exhumaci, ale chci se podelit s resenim.

Nakonec jsem si nechal oba disky, tak jsem mel cas na reseni problemu dalsimi (jinymi) softy. Jediny sokolik, ktery mi systemovou partisnu naklonoval beze ztraty kyticky (vetsi na mensi), byl "Norton Ghost v.14 En". Nebudu se dale sirit, kde jsem ho "ziskal", ale pane Nortonovi (potazmo Symantecu ;-)) patri muj dik, stejne jako kolegum, ktere jsem timto dredem obtezoval. Ted uz je OPRAVDU vyresen. :beer:

Nečetl jsem celé vlákno, ale s Acronis True Image 11.0 jsem šel z 80 na 40 GB při jednom oddílu a ten to udělálá za předpokladu, že na zdrojovem disku je méně dat než je cílový. Potom jsem ho rozdělil acronis disk director na dva oddíly.Takže potvrzuji zkušenost MM_tanka.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru