Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem V akom programe možno uložiť/otvoriť APK súbor?

Stiahol som aplikáciu Magio go z APKPURE. Uložila sa mi na plochu v ntb v programe Acrobat Raeder DC, ktorý mám predvolený. Odtiaľ som ju skopíroval na USB kľúč a preniesol do android tv boxu. Ten mi však oznámil, že nemôže Magio go nainštalovať, lebo súbor apk je poškodený. V akom programe som ho mal uložiť na plochu ntb, aby sa nepoškodil?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak použij jiný zdroj, nebo ho nainstaluj v tom boxu přímo z GooglePlay : https://play.google.com/st…
HPET 18.11.2019 01:25
HPET
Nedá sa mi nainštalovať apku Magio go z Google play, lebo mi oznámi, že nie je kompatibilná s mojím…
Vladimir22 18.11.2019 21:09
Vladimir22
Cinsky s prominutim "srot" ktery ma buhvijak implementovanou telefoni/tabletovou verzi androidu mist…
CalebCox 18.11.2019 22:35
CalebCox
a pro bezny Android naleznes aplikaci v Google Play (jestli teda na tom X96mini funguje), ta se ale…
HPET 19.11.2019 11:05
HPET
Ovládanie myškou poznám, lebo ho používam na tv boxoch. Aj ja mám na oboch tv boxoch KODI, VLC, NETF…
Vladimir22 19.11.2019 11:32
Vladimir22
Jaká verze ti nejde (nepřipojí se) a kterou potřebuješ ? Mago go už na tom boxu po zakoupení byla, n…
HPET 19.11.2019 11:40
HPET
Pokúsim sa preniesť, ale som s tým extractorom ešte nerobil. Uvidím, či sa mi to podarí.
Vladimir22 19.11.2019 12:31
Vladimir22
A nebo ten srot s tabletovym Androidem misto AndroidTV zahod, porid si od Telekomu jejich box s Andr…
CalebCox 20.11.2019 16:36
CalebCox
Uvažujem nad mecool-m8s-pro-l-andorid-box-4k-uhd-8-core alebo. Kamarát má H96 Max 4 GB RAM, 64 GB RO… nový
Vladimir22 21.11.2019 12:56
Vladimir22
Poradí niekto názvy boxov s Android Tv? nový
Vladimir22 21.11.2019 18:09
Vladimir22
Mas je o kousek vys, MeCool KM8, KM9, KM3, M8S - pokud nepotrebujes netflix. Pokud ano tak treba Xia… nový
CalebCox 21.11.2019 22:54
CalebCox
Nemusím už nič kupovať, lebo Magio Go mi už ide. Z webu som stiahol záhadnú staršiu verziu Magio Go… poslední
Vladimir22 22.11.2019 22:30
Vladimir22

Tak použij jiný zdroj, nebo ho nainstaluj v tom boxu přímo z GooglePlay : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.telekom.magiogo&hl=en_US.
U některých APK je zapotřeby zvolit pro spravné ARM, v6, v7 etc nebo verzi Android / musí splňovat minimální požadavky.
Jestli píše že je poškozený, tak to nemá cenu řešit.

V akom programe možno uložiť/otvoriť APK súbor?

Na obsah appky můžeš nahlédnout třeba přes WinRAR ale případne mi to zbytečné tak jak to řešit na PC na kterém tu appku nebudeš používat. Jestli jsem to správně pochopil, přes PC jsi tu APK jen stahoval za účelem přenosu do toho android boxu ne?
( U některých stáhlých APK z třetích zdrojů se to stává, hlavně z exportovaného APK z určitého zařízení přes backup co dal pak nekdo na intenet. Bud to stáhni znovu, nebo odjinud, nejlépe přes GooglePlay přímo z toho Android BOX).

V akom programe som ho mal uložiť na plochu ntb, aby sa nepoškodil?

Tomu nerozumím. Jestli stahuješ soubor s příponou .apk (což je aplikace pro OS Android ) , tak ho jen překopíruj na to USB, nebo ho na to USB nahrej přímo.

Nedá sa mi nainštalovať apku Magio go z Google play, lebo mi oznámi, že nie je kompatibilná s mojím android boxom. Preto som ju stiahol z APKPURE. Nainštaluje sa, ale živé vysielanie len načítava. Problém je v tom, že môj box sa korektne nepripojí na server Telekomu. Ten ho nevidí, lebo keď otvorím položku Moje zariadenia, mne sa objaví len oznam UNKNOWN. Pritom dávam správne meno a heslo. Ako tv box zviditeľniť? Alebo ako preniesť staršiu apku Mago go do tv boxu X96 mini, ktorá funguje v mojom druhom boxe Alfawise bez problémov?

Cinsky s prominutim "srot" ktery ma buhvijak implementovanou telefoni/tabletovou verzi androidu misto AndroidTV... jenze to by to museli cinani nechat certifikovat u Google a nemohli by kazdy mesic uvest novou, stejne mizernou verzi :-D

Zjisti si pro jaky system to .apk stahujes, dost pravdepodobne .apk pro AndroidTV na Androidu nenainstalujes... a pro bezny Android naleznes aplikaci v Google Play (jestli teda na tom X96mini funguje), ta se ale bude velmi spatne ovladat...

CZ odbodbu Magio GO, neboli T-Mobile TV Go jsem zkousel na cinskem AndroidTV boxu MeCool KM8 a zde fungovala

a pro bezny Android naleznes aplikaci v Google Play (jestli teda na tom X96mini funguje), ta se ale bude velmi spatne ovladat.

Nekteré jsou kompatibilní s Android TV. Ja mám kupříkladu v jednom boxu jak AndroidTV tak Android v jednom prostředí, a aplikace se mi z Google Play podle kompatibility sami třídí podle toho, jestli podporují Android TV, když né, tak jsou v seznamu Android a musí byt ovladaný třeba myší.
(mezi kompatibilnima Android Tv mám třeba Netflix, nebo KODI, VLC které se ovládají jen ovladačkou pravda ze u těch co nejsou ATV, se opravdu ovladaji špatně a je to vetsina aplikací. Ja mám na ovladačce k tomu boxu funkci přepínání na emulator myši, kde směrovacíma tlačítkama posouváš myš , jinak bych s některýma apkama asi nehl :-)) Některé appky jsou dělané na míru pro určitý box nějakého výrobce, tak nemusí fungovat správně na jiném HW podkladu.
Podobný případ jako tazatel jsem měl s Amazon Video, kde jsem musel použít správnou apk pro Android TV, správnou verzi pro spravné V7, jinak jen problikla a nešla spustit, nebo se nepřipojila k síti.
(Žádný SW jsem instalovat na úpravu APK nechtěl, na poškozenou APK mi stačil WinRAR, když byla apka poškozena tak wrar umí vypsal chybu u korupce extrahovaní)

Ovládanie myškou poznám, lebo ho používam na tv boxoch. Aj ja mám na oboch tv boxoch KODI, VLC, NETFLIX predinštalované z výroby, napriek tomu, že nemajú Android TV ale iba Android 8. Zaujímavosťou je, že mnohým nové Magio Go na čínskych tv boxoch ide. Pochybujem, že majú v nich Android TV. V Telekome mi povedali, že nová verzia má ísť iba na ich boxoch, nie na cudzích. S tým zámerom ju asi urobili, preto ten problém. Ale našťastie staršia verzia ešte funguje, preto ju hľadám. Možno bude v niektorom archíve apiek.

Jaká verze ti nejde (nepřipojí se) a kterou potřebuješ ?
Mago go už na tom boxu po zakoupení byla, někdy jela ?

Alebo ako preniesť staršiu apku Mago go do tv boxu X96 mini, ktorá funguje v mojom druhom boxe Alfawise bez problémov?

Jestli mají ty boxy identický podklad, tak muzeš zkusit APK Extractor
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ext.ui

Některé fungují, nekteré ne, už jsem tím prošel jako uvedeného Amazon Video které mi prenesené z Amazon TV stick na Android BOX s 905X nešel. (Už od počatku sem tomu moc nevěril, ale pro jistotu jsem to zkusil, jeden nikdy neví).
Jiná verze šla ale nespustila obsah jako v tvém případě, po spuštění videa se točilo kolečko a pak hláška ze se nešlo připojit. Přitom menu aplikace k internetu připojení mělo, jen nešlo spustit požádované video.
(Spíš podezřívám, že v nové verzi můžou mimo novy GUI vzhled ktery ma nova verze prinaset používat i jiný zpusob připojení k databázy etc jak v předešlé verzi).

A nebo ten srot s tabletovym Androidem misto AndroidTV zahod, porid si od Telekomu jejich box s AndroidTV a mas po starostech, nemusis vymyslet vyse popsane blbosti... proc to delat jednoduse kdyz to jde slozite ;-)

Par boxu cisnskych boxu s AndroidTV existuje, kuprikladu MeCool KM8, KM9, KM3, M8S. Nejsou ale certifikovane pro Netflix, takze pokud to neni pozadavkem muzou postacovat. Narozdil od certifikovanych boxu nemaji zamceny bootloader, takze lze pouzit i pro Libre/CoreELEC

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru