Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Na novém OS nefunguje internet.

Zdravím,

navazuji na předešlé téma.

Tak jsem si tedy zakoupil novou síťovou kartu, přeinstaloval drivery, a mám furt stejný výsledek.. Nevím si už opravdu rady. - Pro jistotu jsem zkoušel znovu i linux, ale bohužel bez úspěchu.
Zkoušel jsem i nouzový režim se sítí, kdyby náhodou byla chyba na straně windows updatu, ale opět nic. Zkoušel jsem i znovu restartovat router do továrního nastavení, vyzkoušet jiný port, ale nic z toho nepomohlo.
Kde je tedy chyba? Za jakékoli rady budu rád.

Řešení:

Takže, po všech ostatních pokusech jsem zkusil ten nejméně pravděpodobný. Vyměnil jsem ethernet kabel, a připojil ho.. A ono to opravdu fungovalo. Předtím než začnete psát, že jsem to už měl udělat dávno, tak ano měl, ale nečekal jsem, že když kabel, který používám normálně bez problému na svém počítači, nebude fungovat na jiném počítači.

Takže všem děkuji za typy, ale kdyby někdo náhodou věděl, proč ten kabel vlastně nefunguje na druhém počítači ale na prvním ano, tak bych byl rád za vysvětlení.. Protože mi to opravdu nedává smysl.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zároveň, když zkusím /ipconfig /release, tak to napíše že systém nemůže nalézt uvedený soubor a že s…
br3go 07.12.2019 20:37
br3go
/ipconfig /release - takový příkaz opravdu neexistuje, tvůj OS funguje správně. Správný příkaz je i…
touchwood 08.12.2019 10:53
touchwood
Problém už je sice vyřešen, ale s tímto nesouhlasím. Jsem si vědom toho, že potom co cituji "rozbiji… poslední
br3go 08.12.2019 11:46
br3go

Zároveň, když zkusím /ipconfig /release, tak to napíše že systém nemůže nalézt uvedený soubor a že se operace nezdařila, neboť žádný adaptér není ve stavu, který by toto provedení umožnil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru