Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Skrytí řádku v Excelu

Priateľu, opätovne konštatujem, že ani ty sám nevieš, čo chceš. Preto som ti minule radil, aby si sa vykašlal na predstavu, že budeš tvoriť nejaké makrá. Jednak nevieš ani zrozumiteľne vysvetliť, čo chceš a jednak ani nemáš analytické myslenie, aby si premyslel nejaký algoritmus riešenia.
Tieto dva tvoje citáty sú vo vzájomnom protiklade:

1

JENOMŽE TO SKRIJE VŠECHNY ŘÁDKY.
POTŘEBUJI, ABY KDYŽ JE JEDEN PLNY ABY SE ZOBRAZIL DALŠÍ ŘÁDEK.

2

Chtěl bych aby když v řádku C42:P42 není žádná položka, aby se skryl.

Samozrejme, logické je, že v prípade, že sa jeden riadok zaplní, aby sa nasledujúci odkryl pre možnosť zadania ďalšej položky. Nezdá sa Ti?

Ideálne riešenie pre teba je vyhotoviť faktúru a keď si s ňou skončil, označíš si celé prázdne riadky, klikneš pravým myšítkom a zvolíš "skryť".
Týmto riešením môžeš označiť dotaz za vyriešený.

Ak by si si predsalen nedal pokoj, zaveď si tam tlačidlo "Vytlačiť", ktoré v prípade, že budeš mať faktúru skompletovanú, skryje nevyplnené riadky, vytlačí ju a opätovne rozbalí všetky riadky.
Obávam sa, že aj takto zjednodušené (a pritom funkčne plne vyhovujúce riešenie) riešenie zmrvíš, lebo nemáš snahu rozmýšľať, iba preberať hotové makrá. Žiaľ... Ba čo viac, nemáš snahu ani o poznanie základov Excelu (viď hárok "Položky" tojej prílohy), ako si potom môžeš myslieť, že budeš zvládať makrá?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny