Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nelze nainstalovat software HyperX Ngenuity

Dobrý den všem.

Obracím se na vás s dotazem, se kterým mi asi moc nepomůžete, ale i přesto to zkusím.
Zakoupil jsem si myš HyperX PulseFire Surge a jsem s ní velmi spokojen. K ní je však potřeba pro pordobnější nastavování podsvícení, rozlišení a funkcí doinstalovat i software HyperX Ngenuity, který jsem si z oficiálních stránek stáhnul, avšak instalace nebyla úspěšná.
Instalační soubor jsem spustil jako správce, potvrdil a posléze napsalo, že nebyl software úspěšně nainstalován a jestli má tedy počítač automaticky provést opravu a instalaci daného softwaru. Poté se nic nedělo a když dám opět software instalovat, po potvrzení se chvíli něco načítá a poté opět nic.
Proto jsem si zkusil stáhnout (nejspíše starší verzi) z alespoň nějaké stránky (např. zde https://www.stahuj.cz/hry_a_zabava/doplnky_a_rozsireni/hyperx-ngenuity/), ovšem ten samý problém. Instalaci provádím jako správce, po chvíli mi vyskočí, že software není nejspíše správně nainstalován a pomocí automatické opravy a instalace se poté nic neděje.
Software se mi tedy nedaří nainstalovat a i přesto, že myš funguje a lze měnit rozlišení DPI a podsvícení alespoň pomocí tlačítek, samozřejmě jsou nastavení omezenější, než s použitím softwaru, kde jsou nastavení podrobnější a větší.

Poradí někdo, kde je problém? Vypadá to, že je možná chyba u samotného softwaru, než u mě u počítače, neboť software není zrovna nijak dobře hodnocen, jednak i z manuálu, kde je možné kliknout na případné původní stránky pro instalaci, tak ten odkaz už ani neexistuje

(https://www.stahuj.cz/hry_a_zabava/doplnky_a_rozsireni/hyperx-ngenuity/).

Systém mám Windows 7 (Home Premium) 64 bit

Děkuji vám.
Pěkný den přeji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mám presne tú istú myš a riešil som ten istý problém. Môžem ti potvrdiť že chyba nie je u teba v sys…
KMX 17.07.2022 14:23
KMX
Ano, je však zvláštní, že když najedu na MS store a chci ji stáhnout, nestahuje se. (https://apps.mi…
David Dizzer 17.07.2022 14:32
David Dizzer
Zkus to odsud: https://hyperx.com/pages/ngenuity z toho spodního odkazu Trouble accessing Microsoft…
IQ37 17.07.2022 16:19
IQ37
Ano, takto jsem to stáhnul a právě ani tohle nejde nainstalovat… Leda zkusit to, co říkal KMX
David Dizzer 17.07.2022 16:25
David Dizzer
Na Windows 7 to asi jinak nejde než jak píše KMX.
Rakip 17.07.2022 16:30
Rakip
Mám to na WIN10 a funguje tá konkrétna verzia. poslední
KMX 17.07.2022 17:00
KMX

Mám presne tú istú myš a riešil som ten istý problém. Môžem ti potvrdiť že chyba nie je u teba v systéme. Ten ich SW je funkčný ale musíš si nájsť staršiu verziu(HyperX_NGenuity_Setup_v5.2.8.0_20190329). Oni mali najprv SW normálne inštalovaný a potom sa HyperX rozhodli že to prenesú na MS store. Ten SW na MS store je síce funkčný ale zase je tak blbý a neschopný že nemá zmysel. POZOR odkiaľ to budeš sťahovať. Stará verzia už nie je oficiálne dostupná! Síce ju nájdeš cez google aj teraz ale riskuješ že to bude s nejakou pridanou hodnotou ***ware. Ak chceš môžem inštalačku niekam nahrať, je to free distribúcia čiže je to plne legálne.

Ak si už mal nainštalovanú niektorú z tých novších verzií tak odporúčam odinštalovať cez ovládací panel. Potom stiahni aplikáciu z MS store. Spusť a v nastaveniach hľadaj reset. Resetuj nastavenia SW a aj nastavenia pre myš, čiže obe možnosti pre reset. Môžeš odinštalovať. Nakoniec nainštaluj HyperX_NGenuity_Setup_v5.2.8.0_20190329 a môžeš normálne používať.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru