Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Excel - vytvořit upozornění barevnou buňkou

Takže...

Logika funguje tak ako v predošlom súbore.
Zmena je:
- v upresnení intervalov farieb (viď legendu v hárku Souhrn) n
- v automatizácii súčtovania výkonov (spodná hranica je dynamická a teda nie je potrebné zadávať rozsah po 100. riadok, rozsah sa riadi automaticky podľa počtu vyplnených buniek v stĺpci B. Pritom som zároveň nahradil CONCATENATE tak, ako som ukázal vyššie)
- v automatizovanom preberaní stavu výkonu pri prevzatí do servisu
- v prechode späť na hárok stroja po dvojkliku na bunku stavu predchodzieho servisu v hárku Souhrn
- spätnej konverzii "tabuľky" v hárku Souhrn na bežný rozsah (spôsobuje problémy v adresovaní buniek)

Automatizované prevzatie stavu pri prevzatí do servisu: dvojklikom na údaj stavu Mth v stĺpci B hárka stroja sa táto hodnota prevezme do vyhodnocovacej tabuľky a ukáže vyhodnotenie (napr pre testovanie alebo zváženie reálneho využitia)

Opakujem, že toto nemusí byť úplne správna činnosť, pracuje to na základe toho, ako som to pochopil ja (napr, že stav pri preberaní do servisu musí byť niektorý zo stavov uvedených v tabuľke a nie nejaký stav "medzi"), ale prax môže vyžiadať úpravu niektorých vyhodnocovaní.
Otestuj...

P.S. Automatika pracuje prostredníctvom makier, čiže sa jedná o súbor xlsm a teda pri prvom spustení bude potrebné odsúhlasiť spúšťanie makier... Tým sa súbor zmení na dôveryhodný a pri ďalšom spúšťaní (pokiaľ sa nezmení cesta k súboru) už odsúhlasenie makier žiadať nebude.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny