Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Excel - vytvořit upozornění barevnou buňkou

Pozriem podvečer. Tie veci v úvodzovkách sú čiastkové obsahy, z ktorých sa skladá výsledná adresa. Každý čiastkový obsah musí byť v úvodzovkách, pokiaľ tá čiastka nie je odkazom. A áno, je to apostrof v úvodzovkách, aj keď som žil v tom, že pokiaľ sa odkazujem na hárok toho istého súboru, malo by to ísť aj bez apostrofu, len s výkričníkom (ktorý je oddeľovačom medzi odkazom na hárok a odkazom na bunku alebo oblasť).CSE vzorce (Control-Shift-Enter) sú maticové vzorce, ktoré narábajú s oblasťami buniek ako maticami a aj mne trvalo, kým som po niekoľkých pokusoch získal zápis, ktorý robil, čo som od neho chcel.
Ešte som Ti zabudol napísať, že prvý nástrel (bez dynamického posúvania spodného riadka údajov na základe ich skutočnej naplnenosti) bol nadefinovaný natvrdo po 32. riadok (pretože potiaľ siahali údaje na hárku prvého stroja, s ktorým som laboroval). Preto Ti bez úpravy nemohli vzorce korektne fungovať po pripisovaní ďalších riadkov (ale asi nie v tom je terajší problém). A ono by bolo fajn, keby som bol mohol nechať vo výsledkovej tabuľke formát "tabuľky", ktorá pri zahájaní ďalšieho riadka sama doplní vzorce na základe predošlého riadku, ale priznám sa, že "tabuľky" s veľkým "T" boli zavedené v neskoršej verzii Excelu a ja osobne som zo zvyku pokračoval v štandardných tabuľkách, preto nemám vžitý ich spôsob spolupráce s makrami. Záznamník makier ukázal, že kód zaznamenáva svoj názov tabuľky, kde nenastáva odkaz na konkrétnu bunku. Preto som sa vrátil na bežný rozsah, ale až bude čas, skúsim preskúmať aj túto oblasť, aby sme využili výhody "tabuliek".
Naďalej mi však chýba vyjasnenie si, ako sa eviduje stav, keď sa stroj odovzdá do servisu. Možno mi Tvoja príloha dá ďalšie, chýbajúce informácie (momentálne už nestíham pozrieť). Ozvem sa

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny