Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno databáze MySQL a selektivní úprava záznamů v tabulce

Dobrý den vespolek,
chtěl bych poprosit, zda by mi někdo nepomohl vytvořit kód pro úpravu záznamů v tabulce databáze MySQL?
Dejme tomu že mám tabulku slovnik, ve které je sloupec pojem, jde o testové buňky. V buňkách sloupce je text podobný tomuto:


Gtanovo pleso leží ve <a href="#v">Vysokých horách</a> nad vesnicí <a href="#k">Karakinců</a>. Karakinci z něj získávají vodu o kterou se nemusí dělit s <a href="#t">Tenebiho</a> kmenem. Pleso vzniklo díky hrázi, kterou postavili předkové Karakinců. Hráz je jednoduché zničit a je nutné ji každý rok opravovat. Předstíráním útoku na Gtanovo pleso odlákal Tenebiho kmen část Karakinců z jejich vesnice, aby mohl být proveden útok na vesnici. (<a href="bibliografie.php?id=46">Cizinec</a> v knize <a href="bibliografie.php?id=7">Na křídlech tornáda</a>, 2004, str. 151)

a já potřebuji z textu selektivně odstranit tagy <a href="bibliografie.php?id=46"> a konec tohoto tagu </a>

Takže by mi mělo zbýt toto:


Gtanovo pleso leží ve <a href="#v">Vysokých horách</a> nad vesnicí <a href="#k">Karakinců</a>. Karakinci z něj získávají vodu o kterou se nemusí dělit s <a href="#t">Tenebiho</a> kmenem. Pleso vzniklo díky hrázi, kterou postavili předkové Karakinců. Hráz je jednoduché zničit a je nutné ji každý rok opravovat. Předstíráním útoku na Gtanovo pleso odlákal Tenebiho kmen část Karakinců z jejich vesnice, aby mohl být proveden útok na vesnici. (Cizinec v knize Na křídlech tornáda, 2004, str. 151)

Pracoval bych přímo v PHPMyAdmin.

Mohl by mě někdo prosím alespoň nasměrovat?

Děkuji

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny