Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno najít soubor z wordu, který jsem neuložila

Zdravím, píšu bakalářku a neuložila jsem si wordowý soubor, ve kterém mám poměrně důležité údaje. Je možné je nějak najít? mne se totiž mezitím několikrát vypnul comp, protože tady haprovala elektřina a soubor je v háji..ale možná není? pomožte prosím :) děkuji.

Přečtěte si článek o tom, jak na záchranu dat HDD, flash disku, nebo paměťové karty (reklama) (los)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím a prosím také o radu - včera jsem upravovala wordovský dokument (2010) a průběžně vše ukláda…
petka13 11.02.2016 22:40
petka13
Nevím, jestli ti to pomůže, win 7, office 2016 ty soubory ukládá takto: C:\Users\tvoje_username\AppD…
Loli 25.02.2016 09:56
Loli
Díky za odpověď, problém je asi nakonec někde úplně jinde... Jak jsem psala, že se mi ukázala jen pá… nový
petka13 26.02.2016 22:16
petka13
jsem na tom stejně. zatím jsem na nic nepřišla. jsem z toho nešťastná. nový
klára123 11.03.2016 11:49
klára123
mám poslední verzi ze 7.3. a žádné další nikde nejsou, přestože jsem ukládala, mám nastaveno automat… poslední
klára123 11.03.2016 11:55
klára123

Zdravím a prosím také o radu - včera jsem upravovala wordovský dokument (2010) a průběžně vše ukládala, dokument zůstal otevřený a přes noc jsem nechala počítač puštěný (potřebovala jsem převést velké soubory) s tím, že se po dokončení uspí, jako obvykle, ale on se ten blb aktualizoval a sám restartoval a dnes ráno jsem našla jen verzi z předvčerejška, po včerejším celodenním editování a ukládání ani stopy - ani se mi nenabídlo obnovení neuloženého dokumentu, což se mi vždy v takových případech ukázalo. vyzkoušela jsem již všechny zde uvedení tipy a NIC, za celý včerejší den jako by se na počítači nic nedělo. zvláštní je, že webový prohlížeč se rozjel tak, jak v byl v noci (stejné záložky), ale nic jiného si pc nepamatuje... nechápu to! má někdo podobnou zkušenost? nějaký tip prosím?

Díky za odpověď, problém je asi nakonec někde úplně jinde... Jak jsem psala, že se mi ukázala jen pár dní stará verze, i když jsem to pravidelně ukládala, tak se mi pak stal podobný problém znovu, ale to už jsem si všimla, že se dokument nedouložil. Aneb po zadání CTRL+S nebo po manuálním Uložit, Uložit jako ani po jiných způsobech ukládání se dokument vůbec neuložil, do žádného ze zvolených formátů... Dole v liště se ukázalo 'ukládá se' ale tam to skončilo. Zkusila jsem uložit jako nový soubor, ale ten zůstal také neuložen o velikosti 0kB. Takže žádný uložený ani automaticky uložený / neuložený dokument proto nebyl k nalezení, jednoduše neexistoval. :(

mám poslední verzi ze 7.3. a žádné další nikde nejsou, přestože jsem ukládala, mám nastaveno automatické uložení a tak dál.

můj preventivní krok spočívá v instalaci Open office, protože ten mi takovou skrčku nikdy neudělal, ale jak vyřešit tohle, to nevím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru