Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno C# cykly a výpočet

To sa naozaj pýtaš, čo je dementného na výnimkách v Jave? Výnimky v Jave bol experiment, ktorý sa jednoducho nevydaril. Checked exceptions sa pri malých veciach môže zdať ako dobrý nápad, ale tam to končí.
Takový kec umí napsat každý, konkretně prosím. Proč by to mělo končit? Ty už jsi někdy naprogramoval v C# něco většího, něž kalkulačku dvou odporů? Asi ne, protože jinak bys tohle nemohl napsat...:-) Ja jsem jednoznačně pro checked exceptions.

To, že v partial class práve ty nevidíš žiaden prínos, neznamená, že je to proste hovadina. Pekným príkladom použitia je práve ten vygenerovaný kód formulára, ktorý by inak práve vytváral ten tvoj bordel. :-)
Mně by totiž nikdy nenapadlo mít View a Controller dohromady. To může udělat jedině cékřížkář. :-P

Neviem, čo konkrétne sa ti nezdá na tom, že v C# je množstvo výnimiek, alebo čo je zlé na implementácii Dictionary, takže k tomu ti nič nenapíšem. :-p
Vadí mi jen, že když něco vyhazuje vyjímku, tak se nemusí zachytit nic víc...:-) Když programuješ služby, které musí běžet 24/7, tak to nakonec skončí tak, jak píše MM.. a to trajblokově orientovaným kódem. :-)
Ještě jsem neviděl HashMapu, která vyhazuje vyjímku, když se snažíš vzít něco, co tam není. Logické bych viděl vrátit null. A vůbec celé "Collection API" je v C# super... obsahuje asi tři kolekce (v 3.5), ze kterých není pro konkurenčí vývoj dobrá ani jedna...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny