Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno C# cykly a výpočet

Jasné, a "Ja jsem jednoznačně pro checked exceptions" nie je kec, ale konkrétny argument. ;-)

Neviem, čo tu splietaš o View a Controller dohromady - veď to nemá s partial class nič spoločné. Tam ide hlavne o ten generovaný kód, ktorý môžeš vďaka partial class pekne oddeliť od svojho vlastného kódu, čo uľahčuje prácu nielen tebe, ale aj tomu, čo programuje samotný generátor kódu, a v konečnom dôsledku aj tomu, kto to bude po tebe opravovať.

Keď ti vadí, že výnimka sa nemusí zachytiť, tak ti asi vadia aj runtime výnimky - alebo na Javu máš iný meter? Takže vďaka checked exceptions by to podľa teba nekončilo "trajblokově orientovaným kódem", aha - to snáď nemyslíš vážne. No a ak pre teba znamená, že služba bežiaca 24/7 musí požierať všetky výnimky, tak by si mal začať programovať tie kalkulačky, ktoré si asi preskočil. ;-)

Takže podľa teba by Dictionary<int, int> mal logicky vrátiť null (alebo 0?), ak neobsahuje hľadaný záznam. Skrátka prípad, že slovník neobsahuje záznam považuješ za rovnaký, ako keby obsahoval null (alebo 0?). Hmmm, no neviem, čo na to povedať, normálne mi došli argumenty</sarkazmus>. :-D
Snáď len, že možno ti bude vyhovovať metóda TryGetValue. ;-)

BTW: Ešte môžeme prebrať, či používať tabelátory alebo medzery a či má byť zložená zátvorka na konci riadku alebo až na nasledujúcom, lebo mám pocit, že by sme si perfektne pokecali. :beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny