Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Mýty o LCD, TN, FPS, Hz, HEV

- IMHO problem je v tom, ze ty uz jsi presvedcen ze to neni pravda kdyz uz to ctes a vyberes jednu z 5 co neco vyvraci, tudiz je to zcela bezvyznamné. V tom clanku je odkaz ktery odkazuje na nejaké studie ? Neni, tak proc tomu najednou veris ?
- U tech clanku jsou kontakty mail, nebo adresy na ty urcité osoby, nebo lekarské ci jiné instituty co ty testy provadeli. Stací jim napsat a otazku jim polozit primo.
- Tady se tomu rika lidove « syndrom zarlive zeny » (na presny termin si nevzpominam), kde kdyz prijde muz domu, zena je presvedcena ze ji podvadi. Tak muz vytahne tiket z benzinky ze z zadnou zenou nebyl a zena hned podezriva ze ten tiket mel pripraven schvalne. Nehlede na to co predlozis , ta druha strana je jiz predem presvedcena ze to pravda není a vzdy jen vybere to, co ji do toho pasuje (jako ty a ten clanek ktery zpochybnuje skodlivost, i kdyz zadné odkazy na nejaké studie nema, pritom je jediny ktery akceptujes) a muz muze predlozit co chce, vzdy bude mit za to, ze ji podvadí.

* Staci si to nachystat a poslat co ja vim, 10 doktorum co ten test delali, minimalne jeden ti odpovi. Teda v pripade ze te to opravdu zajimá a nejde jen o hledani vyvracení. Proc vyvracení ? Ukaz mi studii co to vyvraci a poukazuje na neskodnost "umelého svetla" a kde pisou je je neskodné. Podivej se treba jak funguje "fotosyntéza" u rostlin kde je svetlo tak jak jeho barva esoncialni. Podlampové rostliny jsem pestoval a musel jsem pouzivat jak modré, tak oranzové svetlo (kuprikladu pro simulaci podzimu a zkratit plodnost, pro kvet). Kdybych jim najednou pustil modré svetlo, tak bych jim narusil tu fotosyntezu narusil , zacali uvadat etc, u lidi je to neco podobného.) Proto kdyz nekde vidim ze "umelé svetlo muze skodit", nevidim proc by tomu nemohla byt pravda. Clovek je soucasti prirody a neni zadna vyjimka.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články