Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Děravý Intel

Taky zalezi na informacich, ktere se k nam dostanou.

- Jestli vylozne nepracujes v oboru vyvoje, nebo pro nejakého vyrobce, tak této public medialni manipulaci bohuzel neuteces.
- Takle kdyz uzivatel nema urcité informace tak se musi spoléhat na pravdivost nejakym internetovym publikacim, které ovsem nemusi byt zcela pravdivé a presné, nebo jen jak pises jsou zpravidla "nafouklé" kvuli vetsi navstevnosti nejakého WEBu, proc napsat "zranitelnost" na kterou se podiva 10 lidi kdyz muze nasat "Mega chyba procesoru kera vase PC znici krade vam osobni informace" na ktery se podiva 1000 lidi a 100 z nich tu informaci siri dal..

Jak se tomu branit ? Vse overovat, overovat treba primo u vyrobce. AMD, Intel, vyrobci HW na to maji zpravidla vyhrazeny své stranky kde tyto problémy publikuji jak pro vyvojare, tak verejnost.
* Z techto stranek, nebo Tweeteru nekterych hlavnich vyvojaru platforem kteri casto tweeatuji zajimavé informace, novinky ci aktuality, pak blogeri pouzivaji jako zdroj pro své WEB publikace , které pak ostatni kopiruji na své Weby jen si to trochu upravy aby to melo smrc a jak znovu pises "trochu to dofouknou" a tato 100x upravena a dofoukla zprava se pak dostane k vetsine uzivatelu..

- Zakladni zranitelnosti, informace a aktuality:

Asus "Latest security updates" i rutery .
AMD
AMD Secure Encrypted Virtualization (SEV) : https://developer.amd.com/sev/.
Intel ..etc https://packetstormsecurity.com/

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality