Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak změnit ukládání nahrá(va)ných pořadů?

Dobrý den,
zakoupil jsem 2ks přijímač DTC Zircon FIRE, Full HD DVB-T2 set-top box HEVC/H.265 a 1ks HDE SEAGATE Expansion Portable 500GB, 2,5" USB 3.0 černý. Poněvadž jsem jen běžný uživatel nemám dostatečné technické znalosti abych následující problém vyřešil případně jej zbytečně reklamoval, obracím se na poradnu.
Používám oba přijímače (set top-boxy ZIRCON-FIRE) DVB-T2 HEVC. Na jednom set top-boxu jen nahrávám střídavě pořady na externí disky, které si později přehrávám na druhém set top-boxu, které vzájemně po zhlédnutí obmněňuji. Problém je, že na prvním externím disku* se programy ukládají postupně jak jsou časově posloupně v daném dnu, týdnu, měsíci nahrané - tudíž bez problému.
Na druhém ex.disku** se nahrané pořady (stanice) ukládají dle stejného názvu pořadu (stanice), opakovaně vysílané a nahrané během dne,týdne,měsíce viz příloha. Toto ukládání mi nevyhovuje, poněvadž musím zdlouhavě dohledávat datumy různých pořadů nahraných ve stejný den, je pro mně nevhodné, sledovat po sobě nahrávky takto seřazené. Snažil jsem se v menu najít změnu možnosti správného ukládání nahrávek, ale nejsem schopen se v tom zorientovat, jak to nastavit. Domnívám se, že by to mělo jít nastavit v Disk manager. V uživatelské příručce se píše, stiskem barevného tlačítka zvolíte odpovídající operace. Po stisku červeného tlačítka-pro přesouvání / kopírování se obrazovka rozdělí na dvě svislé poloviny, dál si s tím nevím rady příručka to neřeší a mé znalosti jsou na úrovni uživatele. Můžete mi vysvětlit jak postupovat dál s přesouváním / kopírováním , případně zda je správné naformátovatován na FAT32 ex.disk** HDE SEADATE Expansion Portable 500GB, 2.5" USB 3.0?

Pro informaci první: externí disk*je_Prestigio Data Safe I PDS1 2,5" 500GB

Děkuji za rady k odstranění mého problému a Váš čas.

Předmět Autor Datum
Proč nepokračuješ v původních dotazech? https://pc.poradna.net/questions/2796102-lze-zmenit-postup-u…
Karel04 12.10.2018 09:24
Karel04
1) Pokračování v původních dotazech považuji za pasé. 2) chybí mi konkrétní informace v příručce jak… poslední
flodur 12.10.2018 12:20
flodur

1) Pokračování v původních dotazech považuji za pasé.
2) chybí mi konkrétní informace v příručce jak přesunout jednotlivé nahrané pořady, případně jak nastavit při dalším nahrávání jejich správné ukládání.
3) Co se týče, firmware jsem dodatečně v menu/nastavení/info o přijímači shledal u obou stejné.
4) že to defaultní řazení u novějšího kusu změnili, mi hlava nebere když v menu verzi firmware mají taky stejnou.
5) Pokud máte radu jak problém vyřešit uvítám jej, ale taky bych přivítal , kdo vlasní Zircon FIRE jak se s přesouváním popasoval, když je na správný postup jednotlivých kroků příručka skoupá.

Karel04 @flodur, 05.10.2018 11:30 #11
A verzi firmware mají taky stejnou?Třeba to defaultní řazení u novějšího kusu změnili.
Když selžou všechny vaše pokusy s nastavením nebo opravou,přečtěte si už konečně návod !
Souhlasím (+0) Nesouhlasím (-0) Přijmout Odpovědět
Registrovaný flodur @Karel04, 05.10.2018 16:52

flodur @Karel04, 05.10.2018 16:52 #12
S tím firmware jste mne zaskočil. Porovnával jsem jednotlivé položky v menu, žádná z nich nemá název firmware. Takže nevím kde to najít případně porouvnat. v Příloze posílám k nahlédnutí zkomprimovanou uživatelskou příručku.
zirkone.zip

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru