Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Excel VBA - vytvoření databáze

obávam sa že Ti to nepôjde z viacerých dôvodov:
1 pokiaľ budeš v cykle "Select"-ovať hárok, potrebuješ sa po prepnutí do cieľového hárka a zápise do jeho posledného riadka vrátiť späť do zdrojového hárka, čo nerobíš (dá sa vyriešiť kopírovaním bez selectu priamo do cieľa ako naznačil Machr)
2 neriešil by som ani cez If ani cez Select Case. Cieľovú adresu pre metódu Copy by som rovno skladal obsahom bunky v stĺpci J príslušného riadka (=cieľový hárok) a prvým voľným riadkom cieľa
3 nechápem tie skupiny, tvoj vzorový príklad nič takého nemá a mal si 4 cieľové hárky podľa kategórie
4 prepis by som uskutočňoval hneď po založení riadka v hárku Přehled. Cieľová adresa (ako píšem v bode 2) je hárok odvodený zo stĺpca J a prvý voľný riadok príslušného hárka
5 pri prepise podľa Tvojho kódu (ak by bolo ošetrené vracanie sa na zdrojový hárok) by pri každom spustení od posledného riadka cieľového hárka zapísal opäť všetky výskyty zdrojového hárka (vždy prejde celý cyklus od posledného riadka po tretí zdroja)

Takže:
vložením nového riadka do hárka Přehled hneď vykonaj kópiu tohto riadka do hárka určeného obsahom stĺpca "J" (nechápem tie MsgBoxy - to je len na testovanie? Pôvodne boli hárky len 4: M, Ž, JRI, JRY)
(To akože bude existovať hárok "Jarošov" a pod?)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny