Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Marně se snažím aktivovat systém (Windows 7 Home Premium)

Dobrý den.
Všechny zdravím a předem moc prosím a zároveň děkuji za pomoc. Obracím se na vás totiž už kvůli tomu, že už si opravdu nevím rady a zkoušel jsem všechno a udělal pro to maximum a hodiny a hodiny u toho seděl a hledal řešení a způsoby, jak Windows aktivovat.
Předem důrazně upozorňuji, že nepatřím mezi lidi, kteří by si někdy nainstalovali nějaký kradený software, natož systém samotný, proto čestně přísahám, že systém Windows 7 Home Premium mám zakoupen již několik let a jedná se o originální produkt!

Marně se snažím tento systém aktivovat. Ano, chápu, že Windows 7 je již zastaralý a dávno již není aktualizovaný a podporovaný, ale co vím, nebrání nic tomu, aby byl nadále používám. Navíc sice mám již dopředu koupenou i licenci na Windows 10, avšak můj současný počítač a hardwarové vybavení sice Windows 10 splňuje, ale jen tak na hraně a opravdu byl poté nechtěl pracovat na počítači, který by se ač s Windows 10, tak přesto sekal, neboť hardwarové vybavení je již samozřejmě nějaké roky staré.

Jelikož opět nastal čas systém přeinstalovat na úplně nový, čistý, a to právě kvůli zahlcení systému, registrů a zkrátka obecně vždy je potřeba u mě jednou za rok až dva maximálně systém přeinstalovat a užívat si i přes hodně práce s přeinstalací a instalováním všeho znovu poté opět nově čistý a rychlejší PC.
Dnes je to asi již po čtvrté (odhadhuji), co jsem od zakoupení licence Windows 7 Home Premium, systém přeinstaloval, ale již se mi nedaří jej za žádných okolností aktivovat, a to ani pomocí automatizovaného telefonického systému, kde vždy jak blbec zadám dlouhý číselný kód a vždy mi řeknou, že je jim líto, že se jim ID produktu nepodařilo ověřit a to je tak vše, co mi oznámí a ukončí se hovor.
Dokonce jsem volal i na placené linky, údaje jako podpora Microsoftu, která je úplně k ničemu, protože mě přepojí buď vždy na automatizovaný telefonický systém, který jsem absolvoval již několikrát a vždy bez výsledku a nebo se zkrátka k živému člověku ani nikdy nedovolám, vždy jen automaty a ještě mi to strhlo peníze za účtování si hovoru. Jedná se o čísla např. bezplatné číslo v rámci nabídky od systému na automatizovaný telefonický systéml, a to 800 100 074, stejna tak placený automatizovaný systém na čísle 225 990 844. Dále jsem zkusil najít další čísla, údajně na podporu Microsoftu, a to 841 300 300 nebo 225 990 844! Pořád to samé dokola, odkáže mě na automatizovaný telefonní systém a k živému člověku se nikdy nedovolám. Štvě mě na tom nejvíce to, že mám systém opravdu zaplacený a nejsem schopný jej aktivovat kvůli neschopnosti obrátit se na pomoc nebo nějakou podporu a ještě k tomu zadara, jen to žere peníze a žádný výsledek.

Chci se zeptat, jak je možné, že celé roky DOPOSUD mi vždy při přeinstalování systému aktivace systému fungovala bez problému, a pokud došlo k chybě aktivace online, tak automatizovaný telefonní systém (kdy zadáváte během hovoru dlouhý číselný kód) vždy fungoval? Nyní nemohu udělat vůbec vůbec nic a ani se nemohu na nikoho obrátit. Systém jsem kvůli lhůtě aktivovat systém do tří dnů instaloval se vším všudy (i aktualizacemi apod.) již podruhé a stejně se mi to pořád nedaří aktivovat, postupuji úplně stejně jako vždy a ani pomocí automatizovaného telefonního systému, který celé roky až DOPOSUD fungoval, se mi to prostě nedaří.

Nemohu se dozvědět ani důvod, proč to vlastně aktivovat nejde a jednak ani nalézt řešení a obrátit se na kohokoliv na podpoře Microsoftu, aby mi problém pomohl vyřešit.
Obracím se tedy na vás, co mám tedy dělat a proč mi to nejde najednou aktivovat? :(

Děkuji moc!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
opět nastal čas systém přeinstalovat na úplně nový, čistý, a to právě kvůli zahlcení systému, regist…
lední brtník 05.07.2022 22:45
lední brtník
Jako ano, mohl jsem si to vždy zazálohovat ale řekl jsem si, že si to vždy udělám znovu, ale asi to…
David Dizzer 05.07.2022 23:00
David Dizzer
Já nevím, ale řešiš to tady jako blb, a přitom stačí ten aktivátor a za 2 minuty je hotovo. Když oni…
jezekhifi 06.07.2022 07:34
jezekhifi
Čistě ze zajímavosti se na to chci podívat, i když nejsem zastáncem tohoto řešení. Jaký nezavirovan…
ST 06.07.2022 11:19
ST
Ježiš kde se berou ti blbé řeči že je aktivátor Win zavirovaný?? BLBOST!! Teda aspon tehle KMSAuto…
jezekhifi 06.07.2022 16:12
jezekhifi
do budoucna, teď už je ve w7 pozdě: za mě zbytečná komplikace, na co instalovat shity. koupit poctiv…
lední brtník 06.07.2022 16:38
lední brtník
Za prvé nic neinstaluješ! Za druhé Windows funguje normálně. Za třetí je pravda, že MBAM to detekuje… poslední
jezekhifi 08.07.2022 16:22
jezekhifi

opět nastal čas systém přeinstalovat na úplně nový, čistý, a to právě kvůli zahlcení systému, registrů a zkrátka obecně vždy je potřeba u mě jednou za rok až dva maximálně systém přeinstalovat

kam na ty blbosti chodíš? mezi děti na živě?
je dost záhada, proč sis nikdy neudělal funkční zálohu* nainstalovaného systému a pokaždé to pidlikáš znovu.

okleštěné home verze windows mají nižší povolený počet změn hw u oem instalací. asi jsi je překonal.

aktivační linka je už léta: 225 990 844. (stará linka 800... je dávno zrušená)
placená linka stojí jednotky korun, nebo paušál. příště zkrať svou slohovku o podobné fňukání.

když chceš živého člověka ~ tuším do 17.h, postupuješ jako při telefonní aktivaci, ale nezačneš diktovat své id instalace, místo toho čekáš. po 3.dotazu ti plechová tlama nabídne spojení na operátora.

můžeš zatím prodloužit zkušební dobu, než vyřešíš aktivaci:
http://www.servispckupka.cz/jak_aktivovat_windows_7_prodlouzeni_zkusebni_doby.php

už to tu řešili: https://pc.poradna.net/questions/2936856-aktivace-windows

*) ještě k odhnojení uživatelem zababraného systému:
- proti adware a spyware jednoduchý adwcleaner.
- pro kontrolu spouštěcích míst ms autoruns -> záložky: logon (po spuštění), services (služby), scheduled tasks (naplánované úlohy).
- pro kontrolu procesů v paměti process explorer.

Jako ano, mohl jsem si to vždy zazálohovat ale řekl jsem si, že si to vždy udělám znovu, ale asi to byla chyba. Popravdě vždy, ač nevím nyní přesně proč, jsem si to nainstaloval vždy znovu. Možná i proto, že přesně netuším, jak bych měl provádět novou instalaci z případné zálohy, na to jak jsem nikdy nepomyslel, tak jsem asi nikdy nevěděl jak to jinak udělat, tak jsem to instaloval vždy odznovu.

Změny HW jsou to samé, jako několikátá instalace? Samotný HW jsem totiž nijak neměnil, takže jestli myslíš změnou HW určitý povolený počet instalací, tak netuším, ale asi je to možné, když to říkáš.

Aktivační linku mi nabídl samotný Windows a linka 800 100 074 normálně funguje, víceméně je to ta samá linka (akorát zadara), jako (420) 225 990 844, kde uvádí jako placená..., peníze mi strhly však až na lince 841 300 000.
Na lince 225 990 844 určitě živého člověka neuslyším, respektive jsem nikdy nesylšel, protože to mi systém nabídl pro aktivaci jako číslo pro automatizovaný telefonní systém. A říkám, volal jsem, zadal ID a prostě neúspěšně!

Zkusím oddálit zatím tu "zkušební" neaktivovanou verzi, tak snad se mi to podaří.

Díky ti moc za radu, vážím si toho

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru