Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno MS Excel - Kopírování celého řádku do nového listu na základě změny hodnoty v 1.buňce

Všechny zdravím, chtěl bych poprosit o radu nebo tip. Jde o nějaké makro, které by mi řádek tabulky o 5 sloupcích zkopírovao do druhého listu, za předpokladu, že první buňka řádku se změní na konkrétní hodnotu, např. "x." Pokud bude hodnota buňky "s," k ničemu nedojde. Při změně na "x" se zkopíruje obsah 5 buněk řádku do prvního volného řádku (!) druhého listu. Další řádek, který by měl v první buňce hodnotu "x," by se zkopíroval do dalšího volného řádku (nezáleží na pořadí). Jakmile by se první buňka kteréhokoliv řádku tabulky změnila zpět na "s," kopie řádku v druhém listu by zmizela. Je to nějak možný? Připojuju ilustační foto.
Nejsem v téhle fázi excelu nijak extra zběhlej a nejde mi to nijak funkčně zařídit. Předem mockrát děkuju za jakejkoliv tip.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Excel ma tusim aj nejake filtre, ty vpodtstate len potrebujes filter na riadky pri ktorych prva bunk…
MM.. 12.07.2010 14:12
MM..
Novej list je víceméně jen pro úplnost. Potřebuji oddělit několik různých fází řešení spousty úkonů… poslední
Jake Buchar 12.07.2010 15:13
Jake Buchar

Excel ma tusim aj nejake filtre, ty vpodtstate len potrebujes filter na riadky pri ktorych prva bunka = x. Neviem k comu to potrebujes kopirovat do druheho listu, tipujem ze by ti dokonca stacil aj len zobrazovaci filter. Skus si zadat do google excel filtering alebo excel advanced filtering, apod...

Novej list je víceméně jen pro úplnost. Potřebuji oddělit několik různých fází řešení spousty úkonů co nejpřehledněji, pak pracovat s každou tabulkou výsledků zvlášť. Filtry v excelu na to určitě stačej, z dalších listů upouštím. Není to až tak podstatný. Už jsem to pořešil těma filtrama. Díky moc všem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru