Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak mám nastavit aby se stažené soubory ukládaly na SDkartu a ne do interního úložiště?

iPhony fungují z úplně jiných důvodů. V podstatě každá aplikace má svůj sandbox, takže např. je velmi problematické mít sdílená data (standardně jsou uživatelská data v "blobu" aplikace). Proto tenhle OS pro idioty potřebuje mít na každou broskvovinu nějakou "appku" (to je taky pěkně zku.. frikulínský výraz). V kombinaci s tím, že samotný Apple je taková malá, milá fašounská firmička, která svým ovečkám diktuje co si mají myslet, jak mají mobil používat nebo dokonce držet a samozřejmě taky kdy a jakým způsobem defekovat (za což všechno ji každá správná ovce bezmezně miluje a nechá se radostně pravidelně oholit v značkovém iShopu), se ten mobil dá jen stěží označit za "smart". Osobně bych jej označil spíše za "custom-dumb", protože umožňuje mít přehršel předschválených atomárních aplikací, které buď něco umí, nebo máš prostě smůlu. Jednoduše řečeno, je to taková malá mobilní diktatura, uživatel je postaven do role debila (ne že by tím debilem v drtivé většině případů reálně nebyl) mačkajícího čudlík. Debilům jejich role zjevně nevadí, dokonce jsou na to hrdi, že mají mobil vyvinutý pro debily a považují to za znak své výlučné společenské prestiže (někteří se kvůli tomu i rádi zadluží, jiní obětují nějaký zdvojený orgán).

P.S.: z vlastní zkušenosti musím bohužel prohlásit, že iPhony rozhodně nejsou nějak super stabilní a funkční. Při srovnání s ostatními dvěma platformami (stejné firemní prostředí, stejné policies, stejní uživatelé, bez dalších aplikací) nám vyšlo, že WP telefony je nutno restartovat průměrně po měsíci fungování, Androidy cca 3 týdny a iPhony je nutno restartovat nejpozději po 14 dnech, pak přestávají fungovat některé komponenty (průvodní jevy zasekanosti se liší platforma od platformy, ale řešení je ve všech případech stejné - restart telefonu).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny