Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zalohovaci program ktery vybrat

Ešte jednu dôležitú drobnosť som opomenul napísať.

Nikdy nemeň veľkosti systémových oddielov, prípadne nezasahuj do ID logických oddielov so systémom (väčšina je nastavená na 0x07 pri alokačnej tabuľke NTFS) lebo prídeš o funkčnú zálohu aj keď táto bude v 100% stave.


Totižto zálohovací SW nedokáže jedným krokom napraviť veľkosť systémových oddielov do pôvodného stavu aký bol v čase zálohy presne na bit, reštartovať mašinu, aby sa údaje zapísali do MBR (GPT) prvého sektora, a až po reštarte znovu pokračovať v obnove z recovery zálohy. Sú to dva úkony s ktorými sa vývojári backupperov akosi pozabudli na "kresliacom prkne".


Ale pre mierne skúseného užívateľa sa dá aj tento neduh napraviť manuálnou cestou aby spojazdnil zálohu OS po zmene veľkosti systémového oddielu.
--------------------
EaseUS Backup som si obľúbil tiež z dôvodu, lebo sa dajú zo zálohy priamo v gr.prostredí OS rozbaliť v exploreri Windows skomprimované dáta k nahliadnutiu, tj. konkrétne zložky a súbory, pričom je ich možné zároveň voľne extrahovať priamo na určené miesto (vyčenčovať aj na pôvodné úložisko) ak to dovolia prístupové práva alebo systém, prípadne do inej zložky určenej k novej úprave. Týmto sa dostane užívateľ k zamknutým súborom či priamo k súborom kernel Windows k ich reverznej dekompilácii.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny