Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyplatí se drahý DVI kabel?

To by, podle normy, nevadilo vubec, stejne to prvni obvod po ceste zase narovna na 1. Mnohem horsi je, ze kapacita a indukcnost ti z hezkych 1/0 hradeb udelaji neco ozvykanyho v lepsim pripade, v horsim to proste nestihne vybehnout ani nahoru, ani spadnout dolu, smrdoli se to nekde mezi vic nez hradby to pripomina sinusovku.

Tento jev se da pozorovat uz i pri vyrazne nizsich (radove) rychlostech prenosu (zaoblene rohy), pokud se pouzijou shitove dratky a pro jistotu se protahnou kolem vsech dostupnych zdroju ruseni (v robotice skvele poslouzi motory) - sice do toho na zacatku rves nuly a jednicky, ale na konci z toho leze hnus. Jasne, ze profi kabely pro monitory jsou kvalitou trochu jinde nez cinske sranda modely robotku za par euro, ale ty frekvence jsou taky nekde jinde a zaoblovani hran je vyrazny problem (ktery i u kvalitnich daratu vynuti po par desitkach metru/par metrech aktivni repeatry a posilovace signalu, podle toho, jakou rychlost dat a jaky protokol pouzijes.

A samozrejme, ze za prvnim obvodem na prijimaci strane z toho mas zase nuly a jednicky podle normy, aktorat holt nemusi prilis souviset s tim, co vysilaci strana nacpala do kabelu. Neco zachyti kontrolni soucty a samoopravne kody, ale jakmile je toho moc, tak v lepsim pripade zacnou vypadavat cele bloky, v horsim se ty bloky prijmou, ale uz maji zcela jiny obsah. Pripadne vypadne spojeni komplet.

Coz se samozrejme projevi nikoli jako utlum ci potlaceni nejakych pasem, ale jako praskani ci jine artefakty.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny