Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Eurocase po přestavbě: zvládne specifikovaný výkon?

Po dlouhé době plánování jsem se konečně pustil do zatím největší přestavby zdroje, tentokrát Eurocase ATX-350W. Důležitým prvkem bylo konečně také jednou vyzkoušet zdroj v zátěži. Jak to dopadlo? Dá se z EC udělat slušný zdroj? A jak vlastně vypadá verze, která je aktuálně na trhu?

Tak to je síla. Čtěte zde (jen pro technicky poněkud zdatnější živočichy).

Zdroj: diit
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mrkl jste krátce na diskuzi ke zdrojovému článku a hrůza. Stále jsou jedinci, co jsou schopní obhajo… poslední
ms 27.12.2012 17:39
ms

Mrkl jste krátce na diskuzi ke zdrojovému článku a hrůza. Stále jsou jedinci, co jsou schopní obhajovat montáže elektrošrotů! Vždyť 500W Evolve je levnější než 350W "nóbl" zdroj a do kancelářské sestavy to stačí! Že je to naopak? To jsou hotl potíže růstu...
Pochopitelně kondenzátory na desce tam přeci nejsou k ničemu jinému než k dohlazení superponovaných hnusů z elektrošrotu!
A včera jsem jinde narazil na další "perličku" (chudák pták):

"...Při výběru zdroje je nutné si uvědomit, že zdroje s certifikací 80+ pouze zaručují to, že dodají 80% toho co slibují (tedy zdroj 450W zaručeně dlouhodobě dodá 360W). Zdroje které jsou bez certifikace jsou problémové už z toho pohledu, že vlastně nevíš co vydrží, tedy kolik jsou schopné dlouhodobě dodat. Pak může docházet i k takovým situacím, že obyčejný zdroj 650W dlouhodobě nezvládne dodat to co 450W s certifikací..."

Ono to není až tak vzácné nepochopení látky ze ZDŠ, ale pak se nelze divit, že nezkušenní pak rvou do sestav naprosto zbytečně výkonově naddimenzované zdroje.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru