Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internet bez prohlížeče

2. část dotazu
Máš li podezření, je třeba ho formulovat lépe (zda data, "na co koukám" se třeba i někam odesílají). Z logiky věci, běžné prohlížeče mají featuru jménem historie.

že i přes ten prohlížeč ví společnosti – tomu nerozumím , natož gramaticky . už to chápu : Protože máš pocit, že společnosti (které prohlížeč vyrobili?) , vědějí, (na co koukáš).

Ovšem tuto definici by mohl splnovat chromE prohlížeč, který je vyroben Googlem. Pokud používáš vyhledávač google bez ošetření šmírování (vlastně celý prohlížeč bez ošetření šmírování - jako blokace cookie a externích prvků, viz addon Privacy badger, ublock origin) ten defaultně snaží šmírovat uživatele tím, nejenže google search šablona je infikována UUID prohlížeče ("RLZ"), ale i se snaží šmírovat kliknuté odkazy přes BEACON <A HREF=OrinigálCíl PING="Google.com/url?sa">, případně redirectem

Nebylo by od věci popsat, co že máš za prohížeč(e?).

1. část dotazu

Internet je. Na internet se dá dostat připojením se do sítě (zapojení kabelu, připojením k wifi) + obržením údajů k IP/MAC (obvykle přes DHCP)/znalostí(statická konfigurace). v tu chvíli máš přístup k internetu, a není vůbec nutné nějak komunikovat (přijímat/desílat pakety)

Být na internetu může být zavádějící pojem
, někdo by si pod tím moh přestavit, že máš otevřený port a nějak na něj reaguješ v případě komunikace-
, nebo viz výše, být na internetu, v chvíli kdy máš možnost se připojit k jinému PC na internetu (což může být definice kruhem)
A nebo třetí definice podle host-a, v tu chvíli, kdy nějak komunikuješ (ping – neplést s PING z prvního dotazu, jde o uplně jiný protokol) (asi myšlena odchozí komunikace), jsi na internetu
nebo 4 definice, kdo není na instáči, není na internetu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny