Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Po kolikátém zkopírování videa dojde ke snížení kvality?

Ale proboha tohle je domaci uzivatel, ktery si nebude kupovat drahe ECC RAM.

Ja ale nic takového nepisu, jak polovina veci které jsi ted udal, jen si vlastne dosvedcil, ze ta chyba je zcela nepodstana a muze se stat jen jednou za 3 roky a jestli vubec.
# Duplikovat paraonicky data a kontrolovat md5|HASH na vsech zarizenich je IMHO hloupost (pak delej si to jak chces, nemam vylozene nic proti) jak to mam delat kdyz mam 25T a 200 000 souboru tak to potrebuju pres 50T dat ?! Osobne porovnavam jen SW stahlej z netu, nebo souborum kterym neverim né mé vlastni soubory z mé vlastni [LAN] nemam k tomu duvod.
To uz muzeme rovnou napsat "ale muze ti padnut zdroj, nebo odejde ti deska". (opakuji zadné problémy se soubory nemam a nekteré veci mi bezi uz na docela starsim materialu) . Pouzit vice HDD proc ochranu dat né, ale nekolik let se v tomto pripade pouziva [RAID5].

To ze budes mit ECC RAM nebo novy disk ve skutecnosti moznost vzniku chyb nevylucuje.

A jak funguje EEC o proti klasické ?
# "ve skutecnosti moznost vzniku chyb nevylucuje." Ty ulicniku ! Ale to muzu rict prakticky na vsechno :-D
Zalezi od urcitého error (od urcité chyby). Zpravidla kdyz nejsou data korekte zapsany tak je opravy proto je casto vidime pouzivané na server strojich, nebo laboratornich strojich kde je pracuje hlavne s daty (klasické ramky tento (3-5?) cip na kontrolu nemaji, ale i tak dnesni DRAM uz jsou dostatecne stabilni) .

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny