Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem K čemu jsou pravidelné aktualizace Andr. aplikací?

Z pohledu PC autor obvykle nekompiluje program každý den, takže třeba dodělá v programu růžovou ikonku, naprogramované to má, ale hned nevydává novou verzi aplikace, až se toho nashromáždí víc. Na Androidu tu ikonku hned nahodí do repozitáře a pic ho, nová verze aplikace je na světě.
Například appka funguje v Androidu 5.0 až aktuálním Androidu 12. Google vydá Android 13, vývojář si ověří, že aplikace na novém Androidu funguje a dopíše do ní nový řádek, že je aplikace i pro Android 13. Pic ho, další update na světě. Furt je důvod vydávat aktualizace.

Na druhou stranu Google zavedl do Storu rozdílové aktualizace, takže se nestahuje celá aplikace, ale jen její změněná část, neni to teda časově ani datově náročné.

Když už jsme u toho, tak horší je, že nejdou pro jednotlivé aplikace aktualizace zakázat, protože se často stává, že autor aplikace v ní něco posere a ta přestane fungovat na starší verzi Androidu, ikdyž oficiálně fungovat má. Potom se aktualizace furt dokola snaží dostat i tam, kde už se aktualizovat nemá.

Android = mrdník. Tak to je a nemá cenu nad tím uvažovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny