Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno open-source alternatívne programy

host: Pre mňa je DC(Double Commander) náhradou TC. Ja som ho vždy používal okrajovo a občas využívam hromadné premenovanie. Všetko čo bolo v TC mám aj teraz. Nič som tam nenašiel také žeby niečo chýbalo a práve naopak v základom nastavení pôsobí jednoduchšie. Po kliknutí pravým na súbor mám okamžite voľby ako v prieskumníkovi windows.

RedMaX: Výhody sú hlavne z pohľadu bezpečnosti. Program s otvoreným kódom ktorý je na trhu už nejaký čas a je teda preverený množstvom ľudí je bezpečnejší ako zamknutá freeware skrinka v ktorej môže byť všeličo navyše v cene - zadarmo. Je to tak trocha pokrytectvo z pohľadu že to riešim na windowse ale už dlhšie sa na to pozerám že radšej jeden zlý policajt(W10) ako ešte ďalšia hromada od tretích strán. Navyše je tu ďalší faktor. Open-source sa dá brať ako taká predpríprava na plnohodnotný prechod na linux v horizonte 5 rokov. Ak si už teraz osvojím tie programy tak mám potom ľahší prechod. Linux používam len okrajovo, neviem si zatiaľ predstaviť žiť bez windowsu(smutné konštatovanie). Súhlasím ale s tebou že nie úplne všetko môže byť open-source.

HPET: vďaka, ten vyzerá lepšie ako OpenHardwareMonitor. Síce ani tento nezobrazuje info o RAM ale nevadí, to je tak nejak menej podstatné čiže ak nič lepšie nenájdem tak beriem tento LibreHardwareMonitor.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny