Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Elektronická publikace, jak?

to Pavel: promiň, to nebylo rejpnutí na způsob dotazu, ale ne průběh - zajímalo mne a nadále zajímá, jak to pokročilo?

Jestli ještě někdy z životě budu mít nějakej volnej čas ;-)
tak bych si chtěl udělat něco jako knihovničku na cédéčku - stránky s podstránkama (autor, žánr a co já vím), hledání, informace a na konci uložený knihy v palmovským formátu, který by se daly spustit. Nejlépe tak, jak to bylo v Norton Commanderu pod DOSem - kliknu na knihu a nabídne se mi více možností - číst na PC, odeslat do Palmu, nebo jiná. To ale není podmínkou.

Taky to nehoří, kdysi jsem se ptal na něco podobnýho na mrtvě. Na podobný projekt, v čem bych to asi měl dělat obecně (free redakční systém / blog / outline editor / html editor / nějakou šablonu a textový editor) a konkrátně bych už si třeba něco vybral a naučil se, jen jsem nechtěl ztrácet čas špatnou cestou.

Taky by mě to neakutně zajímalo, v mém případě se do vzniklého celku může i vrtat
- znamená, že by mi bylo jedno, kdo si s konečnou podobou co udělá, já to budu mít na cd a kdo si to bude chtít vopálit, nebo předělat, ať si poslouží.

Kdysi jsem si koupil od nějakýho nadšence databázi rockových kapel, včetně historie, pokeců a diskografie, dělaný v Zoneru. A nedalo se do toho vlíst, aby si to člověk doplnil, nebo cokoliv. Psal jsem mu, že bych dokoupil další, jím předem slibované knihovny. Nic. Prostě když s tím skončíš, nebo třeba umřeš - nic po tobě nezůstane. Nepřeji ti smrt, jen to v té souvislosti uvádím - jsou lidi, co by rádi, kdyby po nich něco a tak.

Uff, to byla dlouhá ranní káva, du "něco" dělat :-p

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny